Mid-range smartphones: Οι μεγάλες αφίξεις του Μαρτίου

Περίληψη: Tο MWC 2019 έδωσε τον παλμό και σιγά-σιγά τα smartphones που ανακοινώθηκαν θα αρχίσουν να βρίσκουν...

Tο MWC 2019 έδωσε τον παλμό και σιγά-σιγά τα smartphones που ανακοινώθηκαν θα αρχίσουν να βρίσκουν τον δρόμο τους για τις προθήκες των καταστημάτων Public.

H αυλαία άνοιξε δυνατά, με τα νέα Galaxy S10, τα οποία ξεκίνησαν την εμπορική τους πορεία την περασμένη Παρασκευή, όμως ο μήνας έχει ακόμα αρκετές νέες κυκλοφορίες. 

Ξεκινώντας από τα οικονομικά smartphones, το Xiaomi Redmi Go αναμένεται να... σπάσει ταμεία, καθώς θα προσφέρει οθόνη 5 ιντσών, 8GB αποθηκευτικού χώρου, τετραπύρηνο επεξεργαστή και μπαταρία 3.000mAh σε κόστος που δεν αναμένεται να ξεπερνάει τα 100 ευρώ.

Πολύ δυνατή κυκλοφορία στη μεσοχαμηλή κατηγορία περιμένουμε και από την Meizu, με το νέο Note 9. Τα highlights του περιλαμβάνουν οθόνη 6,2'' που καταλαμβάνει το 89% της πρόσοψης, επεξεργαστή Snapdragon 675, έως 128GB αποθηκευτικού χώρου, διπλή κάμερα με κύριο αισθητήρα 48MP και μπαταρία 4000mAh με φορτιστή 18W.

Η επόμενη συσκευή της Samsung, που αναμένεται να κυκλοφορήσει σύντομα, είναι το Galaxy A50 από τη νέα σειρά Galaxy A. Ποιοτικό στην κατασκευή, με οθόνη Infinity-U 6,4 ιντσών, τριπλή κάμερα στην πλάτη, διπλή κάμερα για selfies και με λειτουργικό Android 9.0, το Galaxy A50 μόνο midrange smartphone δεν θυμίζει.

Εκτός από το Redmi Go, η Xiaomi θα έχει και δεύτερη κυκλοφορία, η οποία θα κονταροχτυπηθεί με τις υπόλοιπες ναυαρχίδες. Ο λόγος για το Mi 9, οι προδιαγραφές του οποίου είναι εντυπωσιακές: οθόνη 6,3 ιντσών με υποστήριξη HDR10, επεξεργαστής Snapdragon 855, τρεις κάμερες στην πλάτη, με τη μία να χρησιμοποιεί τον καινούργιο αισθητήρα των 48MP της Sony, έως 128GB αποθηκευτικού χώρου και μπαταρία 3.400mAh με υποστήριξη Quick Charge 4.0. Θέλεις και άλλα;

Ο μήνας θα κλείσει και με μία πολύ δυνατή συνέντευξη Τύπου, αφού στις 26 Μαρτίου στο Παρίσι, η Huawei θα παρουσιάσει τα καινούργια P30 και P30 ProΕμείς θα βρισκόμαστε εκεί, με τον Τίμο Κουρεμένο να σας μεταφέρει όλες τις πληροφορίες, ενώ δεν θα λείψουν και τα πρώτα hands-on βίντεο των συσκευών.

Και φυσικά βίντεο θα υπάρξουν για όλες τις παραπάνω συσκευές, μόλις αυτές γίνουν διαθέσιμες στα καταστήματα Public!