Work from home με τα πιο δυνατά tablets & smartphones!

Περίληψη: Θέλουμε μεγάλη οθόνη, αυτονομία και υψηλές επιδόσεις. Ρίξε μια ματιά στις προτάσεις μας για άνετο multitasking τις ώρες της δουλειάς και χαλαρό streamάρισμα για στιγμές χαλάρωσης!

Αυτή η εβδομάδα βρίσκει πολλούς από εμάς στο σπίτι - και πολύ σοφά πράττουμε όσοι μπορούμε να δουλέψουμε εξ αποστάσεως. Που σημαίνει ότι tablets και smartphones έχουν πάρει «φωτιά». Εδώ θα κριθεί αν μπορούν να ανταπεξέλθουν στον φόρτο εργασίας ή αν πρέπει να τα αντικαταστήσεις με κάτι μεγαλύτερο, γρηγορότερο, ισχυρότερο!

Μένουμε σπίτι, λοιπόν, και ξεχωρίζουμε τα πιο δυνατά smartphones και tablets για να κάνεις τη δουλειά σου αποτελεσματικά, άνετα και βολικά. Και όταν η δουλειά τελειώσει, μπορείς να χαλαρώσεις με Netflix, videos ή μιλώντας με φίλους και οικογένεια!

Για αρχή σου έχουμε ένα budget μοντέλο, τελευταίας τεχνολογίας: το Xiaomi Redmi Note 8 Pro, που έρχεται με οκταπύρηνο επεξεργαστή Helio G90, τεράστια οθόνη 6,53 ιντσών LCD με ανάλυση 2340×1080, 6GB RAM και 64GB δίσκου. Και η μπαταρία του, όμως, χωρητικότητας 4500mAh είναι αρκετή για να το χρησιμοποιείς για ώρες! Το Redmi Note 8 είναι ένα flagship σε τιμή budget.

Φτάνοντας στα κανονικά flagship, ερχόμαστε - σε ποιο άλλο; Στο iPhone 11. Χρειάζονται συστάσεις; Ο γρηγορότερος επεξεργαστής της αγοράς, το καταπληκτικό λειτουργικό σύστημα της Apple, απίστευτες κάμερες, οθόνη 6,1 ιντσών, είναι μόνο μερικά από τα χαρακτηριστικά του κορυφαίου iPhone.

Στο αντίπαλο «στρατόπεδο» του Android, βρίσκουμε το απόλυτο flagship, το Samsung Galaxy S20. Με οθόνη 6,2 ιντσών η οποία… λιώνει και χάνεται στα πλαϊνά της συσκευής, τον γρηγορότερο επεξεργαστή που υπάρχει σε συσκευή Android, κάμερα 64 megapixel, τεράστια ανάλυση οθόνης AMOLED (3200×1440), 8GB RAM και 128GB δίσκο δεν θα σε απογοητεύσει ποτέ!

Περνάμε στα tablets για όσους χρειάζονται μεγαλύτερη οθόνη για πιο άνετο multitasking!

Ξεκινώντας από την budget περιοχή, βρίσκουμε το Huawei MediaPad T3, το οποίο στις 9,6 ίντσες είναι ό,τι πρέπει για δουλειά από το σπίτι και για να «τρέξεις» εφαρμογές γραφείου. Τετραπύρηνος επεξεργαστής, οθόνη IPS και 16GB δίσκος, το μικρό Huawei είναι “bargain”.

Αν όμως δεν σου αρκεί, τότε το Samsung Tab A T510 σίγουρα θα σε καλύψει. Οθόνη 10,1 ιντσών, οκταπύρηνος επεξεργαστής, σύστημα τρισδιάστατου ήχου Dolby Atmos, τεράστια μπαταρία 6150mAh και, βέβαια, εγγύηση Samsung! Θα το βρεις σε τρία χρώματα για να διαλέξεις - χρυσό, μαύρο και ασημί.

Στην περίπτωση που είσαι στο... στρατόπεδο της Apple, τότε το iPad 7ης γενιάς είναι σίγουρα η κορυφαία επιλογή για σένα! 10,2 ίντσες οθόνης Retina, επεξεργαστής A10 για επιδόσεις laptop, αλλά και υποστήριξη των Apple Pencil και Smart Keyboard, για να κάνεις τα πάντα γρήγορα και εύκολα. Και αυτό θα το βρεις σε τρεις διαφορετικούς χρωματικούς συνδυασμούς - χρυσό, ασημί και γκρι - για να διαλέξεις!

Λοιπόν, μένουμε και δουλεύουμε στο σπίτι. Με τους καλύτερους «βοηθούς» και δωρεάν παράδοση σε όλες τις παραγγελίες από το public.gr!