Galaxy Watch3 & Galaxy Watch Active2 / Και στην Ελλάδα παρακολούθηση πίεσης & ηλεκτροκαρδιογράφημα!

Περίληψη: Τα Galaxy Watch3 και Galaxy Watch Active2 ενισχύονται και στην Ελλάδα με δύο σημαντικά health features. Διάβαστε τι πρέπει να κάνεις για να τα αξιοποιήσεις!

Υπάρχουν πολλοί λόγοι για να επιλέξεις τα smartwatch της Samsung. Κομψό design, κορυφαία χαρακτηριστικά και άψογη συνεργασία με τα smartphone της εταιρίας. Τώρα έχεις έναν ακόμα: τις νέες health δυνατότητες. Τα Samsung Galaxy Watch3 και Galaxy Watch Active3 υποστηρίζουν πλέον τις λειτουργίες ECG και μέτρησης πίεσης!

Τα δύο αυτά χαρακτηριστικά προστέθηκαν σε πρόσφατο update για τα ρολόγια. Ανοίγοντας το Samsung Health Monitor App στο smartwatch ή το κινητό σου μπορείς να πραγματοποιήσεις τόσο μέτρηση πίεσης όσο και ηλεκτροκαρδιογράφημα. Επιπλέον η εφαρμογή του κινητού κρατά ένα πλήρες ιστορικό των μετρήσεων, που έχεις πραγματοποιήσει, για να έχεις αναλυτική εικόνα των αποτελεσμάτων.

Πέρα από τα δύο νέα health features, τα Galaxy Watch3 και Galaxy Watch Active2 προσφέρουν πολλά ακόμα πλεονεκτήματα. Ο σχεδιασμός και των δύο μοντέλων είναι ξεχωριστός, καθώς θυμίζει premium αναλογικά ρολόγια. Και τα δύο smartwatch της Samsung διαθέτουν μεγάλη γκάμα αθλητικών χαρακτηριστικών και λειτουργιών υγείας, όπως προεγκατεστημένα προγράμματα γυμναστικής, καταγραφή ύπνου και καθημερινής δραστηριότητας, υπολογισμός θερμίδων, μέτρηση οξυγόνου στο αίμα και πολλά ακόμα.

Αν φοράς ήδη στον καρπό σου το Galaxy Watch3 ή το Galaxy Watch Active2, τότε χρειάζεται απλώς να κάνεις αναβάθμιση στην τελευταία έκδοση του λειτουργικού, για να αποκτήσεις τα νέα features! Το update έχει ξεκινήσει να κυκλοφορεί στις συσκευές χρηστών εντός της ΕΕ από το Φεβρουάριο.

Αν δεν έχεις ένα εκ των Galaxy Watch3 ή Galaxy Watch Active2 αλλά σκέφτεσαι να αποκτήσεις, τώρα είναι η καλύτερη περίοδος για να πραγματοποιήσεις την αγορά σου, αφού όλες οι εκδόσεις των δύο μοντέλων έρχονται με έκπτωση! Ανακάλυψε όλα τα διαθέσιμα μοντέλα στο public.gr!