Garmin Enduro: Το smartwatch με αυτονομία 65 ημερών!

Περίληψη: Όταν ένα smartwatch έχει αυτονομία 65 ημερών, είναι δύσκολο να μη τραβήξει τα βλέμματα. Το Garmin Enduro διαθέτει πολλά ακόμα δυνατά χαρακτηριστικά - πάμε να το ανακαλύψουμε!

Το νεότερο high-end smartwatch από τη Garmin ακούει στο όνομα Enduro και ξεχωρίζει αμέσως για την αυτονομία του: το Garmin Enduro υπόσχεται αυτονομία μέχρι και 65 ημέρες (!), αριθμός εξωπραγματικός, αν αναλογοστεί κανείς τις κορυφαίες δυνατότητές του. Η Garmin εξόπλισε το Enduro με λειτουργία ηλιακής φόρτισης αλλά δεν θυσίασε κανένα χαρακτηριστικό για να φτάσει στην εντυπωσιακή αυτονομία των 65 ημερών. Το Garmin Enduro διαθέτει όλα τα χαρακτηριστικά που περιμένεις από ένα premium smartwatch. Ας αφήσουμε την αυτονομία, λοιπόν, κι ας περάσουμε στα υπόλοιπα δυνατά features, που συνοδεύουν το Garmin Enduro.

Το Garmin Enduro είναι ένα ρολόι που μπορεί να σε ακολουθήσει σε κάθε αθλητική δραστηριότητα και να την καταγράψει αναλυτικά. Ο εντοπισμός τοποθεσίας του δε βασίζεται μόνο στο GPS αλλά υποστηρίζει και GLONASS και Galileo επίσης. Κατά την άσκηση το νέο smartwatch της Garmin μπορεί να παρακολουθεί επίσης το οξυγόνο και τους χτύπους της καρδιάς σου, χάρη σε αισθητήρες VO2 Max και καρδιακών παλμών αντίστοιχα.

Τα προεγκατεστημένα προγράμματα άθλησης είναι περισσότερα από ποτέ και περιλαμβάνουν ακόμα και παρακολούθηση ασκήσεων, όπως η αναρρίχηση και το mountain biking. Επιπροσθέτως το Garmin Enduro σου προτείνει ασκήσεις και περιόδους αποθεραπείας ενώ μπορεί να μετρήσει επίσης την καθημερινή σου ευεξία και την ποιότητα του ύπνου.

Όλες οι πληροφορίες του νέου έξυπνου ρολογιού εμφανίζονται στην οθόνη 1,4 ιντσών με ανάλυση 280×280, η οποία διαθέτει εξαιρετική ευκρίνεια ακόμα και κάτω από ηλιοφάνεια. Στα υπόλοιπα χαρακτηριστικά του Enduro βρίσκουμε επίσης NFC για πληρωμές μέσω Garmin Pay, σύνδεση με το smartphone σου για εμφάνιση ειδοποιήσεων και συμβατότητα με το Connect IQ store για κατέβασμα εφαρμογών και watch faces.

Το νέο Garmin Enduro θα κυκλοφορήσει σε δύο εκδόσεις, με μόνη διαφορά τα υλικά κατασκευής. Η οικονομικότερη έκδοση είναι κατασκευασμένη από ατσάλι ενώ το αναβαθμισμένο μοντέλο θα διαθέτει κατασκευή από τιτάνιο. Και τα δύο έρχονται με nylon λουράκι.

Μείνε συντονισμένος στο Public Blog για ακόμα περισσότερες τεχνολογικές ειδήσεις!