Garmin Lily / Ένα smartwatch από γυναίκες για γυναίκες

Περίληψη: Κομψό design, λεπτές γραμμές, απαλά χρώματα αλλά και υψηλές επιδόσεις! Πάμε να γνωρίσουμε το Garmin Lily, ένα αμιγώς «γυναικείο» smartwatch...

Η νεότερη προσθήκη στην γκάμα των smartwatch της Garmin ονομάζεται Lily και απευθύνεται κυρίως σε γυναικείο κοινό. Το Garmin Lily σχεδιάστηκε από γυναίκες για γυναίκες, όπως αναφέρει η ίδια η εταιρία.

Αυτό που καθιστά το Garmin Lily ιδανικό smartwatch για γυναίκες είναι ένας συνδυασμός πολλών παραγόντων. Αρχικά είναι πολύ μικρότερο από τα συνηθισμένα, με αποτέλεσμα να ταιριάζει πιο αρμονικά στον γυναικείο καρπό. Επιπλέον το design του έχει fashion χαρακτήρα και η σχεδίασή του θυμίζει περισσότερο ένα κλασικό ρολόι με minimal όψη και λιγότερο tech gadget.

Σε αυτό βοηθά και η παρουσία ενός ασυνήθιστου σχεδίου στην οθόνη, που την διαφοροποιεί από το κλασικό μαύρο, όταν δεν λειτουργεί, καθώς και τα λεπτά λουράκια που συνοδεύουν τη συσκευή. Το Garmin Lily θυμίζει κόσμημα περισσότερο από κάθε άλλο smartwatch. Η διάμετρος του ρολογιού είναι μόλις 34,5 χιλιοστά. Η οθόνη του είναι μονόχρωμη, υποστηρίζει touch controls και το γυαλί που την προστατεύει είναι Gorilla Glass 3.

Μη νομίζεις ωστόσο ότι από το Garmin Lily λείπουν τα κορυφαία fitness χαρακτηριστικά, που είναι σήμα κατατεθέν της Garmin. Στο Lily θα βρεις καταγραφή καθημερινής δραστηριότητας, ασκήσεων, ύπνου, στρες, οξυγόνου του αίματος, περιόδου... ακόμα και εγκυμοσύνης! Παρόλα αυτά κάποιες παραχωρήσεις έπρεπε να γίνουν, για να μειωθεί το μέγεθος. Στο Garmin Lily δεν υπάρχει GPS, Garmin Pay και δυνατότητα αποθήκευσης μουσικής στο ρολόι.

Παρά τις ελλείψεις δεν υπάρχουν πολλά ρολόγια που μπορούν να ανταγωνιστούν το Garmin Lily. Το νέο smartwatch της Garmin προσφέρει μοναδικό συνδυασμό στυλ και λειτουργιών, που δεν θα βρεις σε άλλο έξυπνο ρολόι.

Το νέο μοντέλο Garmin smartwatch θα κυκλοφορήσει σύντομα σε δύο εκδόσεις, Sport και Classic. Η Sport έκδοση διαθέτει αλουμινένια κατασκευή και λουράκι σιλικόνης ενώ στην έκδοση Classic κυριαρχεί το ανοξείδωτο ατσάλι και το δέρμα.

Stray tuned στο Public Blog για όλα τα νεότερα!