Νιώθεις πως χρειάζεσαι τόνωση; Φτιάξε ένα Smoothie

Περίληψη: Δεν υπάρχει καλύτερο συναίσθημα από το να απολαμβάνεις ένα δροσιστικό smoothie τους καλοκαιρινούς μήνες! Ιδανικός...

Δεν υπάρχει καλύτερο συναίσθημα από το να απολαμβάνεις ένα δροσιστικό smoothie τους καλοκαιρινούς μήνες! Ιδανικός τρόπος να αποφύγεις τα ανθυγιεινά αναψυκτικά, τη ζάχαρη και τα λιπαρά. Τα smoothies δεν θα σε κάνουν να νιώσεις απλώς ανανέωση σε μια πολύ ζεστή καλοκαιρινή μέρα…αλλά θα σου προσφέρουν νοστιμιά, ευεξία και τόνωση σώματος και μυαλού. Όχι μόνο κάνουν καλό στην υγεία είναι και χαμηλά σε θερμίδες, θρεπτικά και πλούσια σε βιταμίνες! Το μόνο που σου μένει είναι να βάλεις όλα τα υλικά στο μπλέντερ η αποχυμωτή μαζί με παγάκια και είσαι έτοιμος για απόλαυση!

#Για πρωινό

Με την ζέστη του καλοκαιριού ο οργανισμός χρειάζεται οπωσδήποτε ένα καλό πρωινό για να ανταπεξέλθει κατά τη διάρκεια της ημέρας. Αν θέλεις να κάνεις μια αλλαγή στο διατροφικό σου πρόγραμμα μπορείς να αντικαταστήσεις το πρωινό σου γεύμα με ένα λαχταριστό smoothie με συνδυασμούς φρούτων ή λαχανικών. Θα σε κρατήσει χορτάτο για ώρες αλλά και θα σου προσφέρει extra ενέργεια. Συμβουλεύσου βιβλία με συνταγές με ιδέες για εκρηκτικούς συνδυασμούς. Προτίμησε superfoods όπως σπόρους chia που είναι πλούσιοι σε ω-3 λιπαρά οξέα και μούρα που έχουν ισχυρή αντιοξειδωτική δράση. Για ενέργεια μέλι αλλά και μπανάνα που είναι γεμάτη με βιταμίνες και ιχνοστοιχεία.

#Στην παραλία

Δεν χρειάζεται να παίρνεις συνέχεια ροφήματα από το beach bar της παραλίας! Φτιάξε το δικό σου smoothie και πάρε το μαζί σου και κατά προτίμηση τοποθέτησε το σε ένα παγούρι ή βάλ' το πριν σε μία γρανιτιέρα για να διατηρηθεί σε δροσερή θερμοκρασία! Απόλαυσε το σε μορφή γρανίτας την ώρα που διαβάζεις το αγαπημένο σου βιβλίο κάτω από την ομπρέλα σου η την αιώρα σου. Ό,τι πρέπει και για δεκατιανό γεύμα. Αμέσως θα σε ενυδατώσει και θα σου ενισχύσει το ανοσοποιητικό σου. [gallery size="full" ids="50266,50265,50263"]

#Για Αδυνάτισμα και αποτοξίνωση

Καλοκαίρι και σε φόρμα πάνε μαζί! Σίγουρα ψάχνεις ενναλακτικές για να χάσεις βάρος, να βελτιώσεις τη διατροφή σου, να διατηρηθείς αλλά και να αποτοξινώσεις τον οργανισμό από της ατασθαλίες του χειμώνα. Πριν τη γυμναστική βρες συνταγές για τονωτικά power smoothies και επίλεξε υλικά με ευεργετικές ιδιότητες όπως το παντζάρι, το σπανάκι και το ακτινίδιο για σούπερ τόνωση κατά τη διάρκεια του training! Βάλε λοιπόν στο καθημερινό σου πρόγραμμα ένα smoothie την ημέρα και θα παρατηρήσεις θεαματικές αλλαγές! Στο σώμα, στον οργανισμό αλλά και στη διάθεση σου…!