Περίληψη: Η Κυβέλη Καστοριάδη -κόρη του Κορνήλιου Καστοριάδη- μεγάλωσε και ζει στο Παρίσι. Διατηρεί όμως μια...
3 Ιουλίου , 2017 • 1 MIN READ

3 Ιουλίου , 2017 • 1 MIN READ
Περίληψη: Η Κυβέλη Καστοριάδη -κόρη του Κορνήλιου Καστοριάδη- μεγάλωσε και ζει στο Παρίσι. Διατηρεί όμως μια...
Πρώτη παρουσίαση – στάση της καλοκαιρινής περιοδείας με πυξίδα τις δύο δισκογραφικές της δουλειές, θα είναι στην υπέροχη αυλή του Μουσείου Ιστορίας του Πανεπιστημίου Αθηνών στην Πλάκα (Θόλου 5) τη Δευτέρα 17 & Τρίτη 18 Ιουλίου στις 21.00 το βράδυ.
Ένα ταξίδι στο χρόνο με σταθμούς - ορόσημα γνωστά τραγούδια όπως των Μάνου Χατζιδάκι, Γιάννη Αγγελάκα, Leonard Cohen, Bob Dylan, Kurt Weill, Serge Gainsbourg, Boris Vian κ.α.
Επόμενοι σταθμοί της περιοδείας θα είναι η Πάτρα (Παρασκευή 21/7), το 60ο Φεστιβάλ Φιλίππων στην Καβάλα (Τρίτη 1/8), Βέροια, Θεσσαλονίκη, και Κρήτη (θα ανακοινωθούν σύντομα οι ημερομηνίες).
Τα εισιτήρια για τις συναυλίες της Κυβέλης Καστοριάδη είναι διαθέσιμα στο Public Tickets και σε όλα τα καταστήματα Public!