Sony OLED AG8 & AG9: Έφτασαν και κλέβουν εντυπώσεις!

Περίληψη: Η OLED τεχνολογία έχει αγαπηθεί όσο λίγες από τους χρήστες, τόσο σε smartphone όσο και...

Η OLED τεχνολογία έχει αγαπηθεί όσο λίγες από τους χρήστες, τόσο σε smartphone όσο και σε τηλεοράσεις - και όχι άδικα: κορυφαίο μαύρο, εξαιρετική αντίθεση και υψηλές επιδόσεις σε HDR είναι μόλις μερικά από τα εντυπωσιακά χαρακτηριστικά τους.

Η Sony, ένας από τους κορυφαίους κατασκευαστές τηλεοράσεων παγκοσμίως, δεν θα μπορούσε να μη προσφέρει τη δική της πρόταση στην κατηγορία και για το 2019 υπάρχουν δύο μοντέλα για να επιλέξεις. Και για να γίνει η επιλογή σου ακόμα πιο εύκολη, το Public και η Sony σου επιφυλάσσουν ένα δώρο για κάθε παραγγελία! 

Το πρώτο από τα δύο εντυπωσιακά μοντέλα είναι η Sony AG8, που θα κυκλοφορήσει σε μέγεθος 55 και 65 ιντσών και διαθέτει ανάλυση . Το επόμενο μοντέλο στη γκάμα των OLED Sony για φέτος είναι η Sony AG9,η οποία διαθέτει επίσης 4Κ ανάλυση.

Η βασικότερη διαφορά μεταξύ των δύο μοντέλων είναι ο επεξεργαστής τους, καθώς η AG8 εξοπλίζεται με τετραπύρηνο επεξεργαστή 1,1GHz ενώ η Sony AG9 διαθέτει τετραπύρηνο επεξεργαστή στο 1,5GHz. Επιπλέον, η σειρά AG9 εξοπλίζεται και με δυνατότερα ηχεία. Και εδώ τα μοντέλα τα σειράς θα υπάρχουν διαθέσιμα στις 55 και τις 65 ίντσες.

Στις ομοιότητες, τώρα, όλες οι φετινές OLED τηλεοράσεις της Sony θα εξοπλίζονται με Android TV και διαθέτουν ενσωματωμένο Chromecast. Ο ρυθμός ανανέωσης του πάνελ είναι στα 120Hz, οπότε θα έχεις μια εξαιρετικά ομαλή εμπειρία gaming με αυτές τις τηλεοράσεις. Αν πάλι σε ενδιαφέρουν περισσότερο οι ταινίες και οι σειρές, τότε η παρουσία του HDR10 κα του Dolby Vision HDR κάνει τις Sony OLED τηλεοράσεις του 2019 μια πλήρη πρόταση για κάθε απαίτηση.

Η Sony, ωστόσο, δεν αρκέστηκε στην προσφορά ενός πλήρους πακέτου, αλλά αποφάσισε να καινοτομήσει και στο κομμάτι του ήχου. Αντί για την τοποθέτηση 2 ηχείων σε σταθερή θέση, ο ήχος από τις νέες OLED της Sony εκπέμπεται από ολόκληρη την επιφάνεια της οθόνης. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να έρχεται προς το μέρος σου και όχι προς τα κάτω ή πίσω, προσφέροντας μια άκρως απολαυστική ακουστική εμπειρία!

Για το τέλος κρατήσαμε το δώρο-έκπληξη που θα λάβεις αν παραγγείλεις τις νέες OLED της Sony. Αν προχωρήσεις στην αγορά της Sony AG8, τότε θα πάρεις δώρο μαζί με την αγορά σου το smartphone Sony Xperia 10, ενώ αν επιλέξεις μία από τις Sony AG9 ένα Sony Xperia 10 Plus θα γίνει δικό σου.

Κάνε, λοιπόν, την αναβάθμιση στην τηλεόραση που τόσο ήθελες και απόλαυσε κορυφαία εικόνα στο σαλόνι σου με τις νέες OLED τηλεοράσεις της Sony!