Sony XG/AG: Mπες στην κλήρωση για ένα κορυφαίο soundbar!

Περίληψη: Ο Σεπτέμβρης έχει Mundobasket, του χρόνου έχει EURO, ενώ το Champions League αρχίζει κι αυτό σύντομα....

Ο Σεπτέμβρης έχει Mundobasket, του χρόνου έχει EURO, ενώ το Champions League αρχίζει κι αυτό σύντομα. Όλο τον χειμώνα επίσης, όσο έξω έχει κρύο, εσύ θα είσαι μέσα παρακολουθώντας τις αγαπημένες σου σειρές και ταινίες.

Για να τα απολαύσεις όλα αυτά στο μέγιστο βαθμό, όμως, θες και την ανάλογη τηλεόραση. Και όταν μιλάμε για τηλεόραση, η Sony πρέπει να είναι πάντα στις πρώτες επιλογές σου. Ειδικότερα τώρα, που σου δίνει την ευκαιρία να διεκδικήσεις ένα κορυφαίο soundbar με την αγορά καινούργιας τηλεόρασης από τις φετινές σειρές XG/AG.

Πώς, λοιπόν, θα μπεις κι εσύ στην κλήρωση; Επιλέγοντας μία από τις Sony τηλεοράσεις των σειρών XG & AG, που συμμετέχουν στην ενέργεια αυτή. Και ερχόμαστε τώρα στο κρίσιμο ερώτημα: ποια τηλεόραση να επιλέξω;

Όλες οι τηλεοράσεις της Sony, με τις οποίες μπορείς να πάρεις μέρος στην κλήρωση, έχουν ανάλυση 4K και υποστήριξη HDR, οπότε από τα βασικά είσαι ήδη καλυμμένος, όποια κι αν διαλέξεις. Οπότε άλλοι είναι οι παράγοντες που πρέπει να αναλογιστείς, με βασικότερο εξ αυτών, το μέγεθος.

Για τα μικρότερα σαλόνια, μια τηλεόραση 43 ή 49 ιντσών θα χωρέσει ευκολότερα στον χώρο. Αν, όμως, δεν περιορίζεσαι από θέμα χώρου, μια τηλεόραση από τις 55 ίντσες και πάνω θα σου προσφέρει την καλύτερη εμπειρία θέασης. Για την πραγματικά κορυφαία εικόνα θέλεις ένα από τα μοντέλα με OLED οθόνη, η οποία θα σου προσφέρει βαθύ μαύρο με τεράστια αντίθεσηκαι κορυφαίο HDR.

Οι LED τηλεοράσεις έχουν κι αυτές τα πλεονεκτήματά τους. Αν θέλεις να συνδυάσεις τη νέα σου τηλεόραση με PlayStation 4 και gaming από τον καναπέ, ο μικρότερος χρόνος απόκρισης των LED τηλεοράσεων της Sony θα κάνει το παιχνίδι πιο ευχάριστο. Για να μη χάσεις, όμως, τα πλεονεκτήματα του κορυφαίου HDR των OLED, επίλεξε μία τηλεόραση που διαθέτει Full Array Local Dimming, όπως η σειρά Sony XG9005 η οποία διαθέτει μοντέλα από τις 55 μέχρι και τις 75 ίντσες.

Οι συμμετοχές έχουν μόλις ανοίξει, αλλά δεν έχεις πάρα πολύ χρόνο στη διάθεσή σου! Κάνε την αγορά σου μέχρι τις 28 Σεπτεμβρίου, για να μπεις κι εσύ στην κλήρωση για ένα soundbar Sony HT-XF9000 και κάνε το φετινό χειμώνα την καλύτερη εποχή του χρόνου.

Δείτε τους όρους και τις προυποθέσεις.