Black Friday 2023: Survival guide για μικροσυσκευές!

Περίληψη: Η αντίστροφη μέτρηση για την Black Friday ξεκίνησε! Ανανέωσε το σπίτι σου με κορυφαίες μικροσυσκευές και μπες στο ρυθμό της φετινής «Μαύρης Παρασκευής»!

Η Black Friday κοντοζυγώνει και για άλλη μια χρονιά το μαύρο χρώμα της αγαπημένης μας Παρασκευής θα ενωθεί με το πορτοκαλί των Public. Αποτέλεσμα; Μοναδικές προσφορές και εκπτώσεις σε όλα τα δημοφιλή προϊόντα. Από smartphones, τηλεοράσεις και υπολογιστές, μέχρι ψυγεία, κουζίνες και πλυντήρια, ο προορισμός είναι ένας και λέγεται Public. Συνεχίζουμε, στο δρόμο προς την 24η Νοεμβρίου με έναν οδηγό επιβίωσης για οικιακές μικροσυσκευές. Μάλιστα, σε περίπτωση που δεν το έχεις αντιληφθεί, οι προσφορές έχουν ήδη αρχίσει! Τι λες; Είσαι έτοιμος για (pre) Black Friday;

Το πρωινό θέλει Black Friday!

Πώς θα σου φαινόταν αν αντί για τοστάκι και δημητριακά μπορούσες να απολαμβάνεις κάθε μέρα ένα... κινηματογραφικό πρωινό; Ξέρεις, εκείνο το χορταστικό πρωινό που βλέπουμε σε ταινίες και σειρές με κρουασάν, σάντουιτς, χυμούς, μαρμελάδες και όλα τα συναφή. Σίγουρα ακούγεται too good to be true, αλλά ένα τέτοιο breakfast χρειάζεται περισσότερο τρόπο παρά κόπο. Οι μικροσυσκευές της κουζίνας θα σε βοηθήσουν να ετοιμάζεις γρήγορα το πρωινό ώστε να μη χρειαστεί να ξυπνάς χαράματα. Τώρα που η Black Friday είναι προ των πυλών, είναι ευκαιρία να εντοπίσεις τις πιο value-for-money προσφορές, οι οποίες στο Public ξεκινούν πριν την εβδομάδα της «Μαύρης Παρασκευής». Εδώ θα βρεις βραστήρες, φρυγανιέρες, τοστιέρες, στίφτες, αποχυμωτές και όλα όσα χρειάζεσαι για ένα πεντανόστιμο πρωινό. Πρόκειται άλλωστε για το σημαντικότερο γεύμα της ημέρας.

black-friday-oikiakes-mikrosyskeyes-01

Απολαυστικός καφές για κάθε στιγμή της ημέρας

Από ένα περιποιημένο πρωινό δε θα μπορούσε να λείπει το μεθυστικό άρωμα του καφέ. Μια αχνιστή κούπα καφέ είναι από μόνη της απόλαυση. Πόσω μάλλον αν είσαι από αυτούς που θέλουν απαραίτητα μια γουλιά καφέ για να ανοίξει το μάτι τους. Η παρασκευή του διασημότερου ροφήματος είναι μια τέχνη αιώνων με τα δικά της μυστικά, τα οποία αξίζει και με το παραπάνω να εξερευνήσεις. Μαζί με την ποικιλία του καφέ, τον πρώτο ρόλο παίζει η καφετιέρα. Είτε μιλάμε για έναν δυνατό καφέ φίλτρου, ένα γρήγορο εσπρεσάκι ή έναν καλοψημένο ελληνικό, ο κατάλληλος εξοπλισμός θα σε βοηθήσει να βγάλεις τον barista που κρύβεις μέσα σου. Ψάχνοντας για καφετιέρες, εσπρεσιέρες και μπρίκια, μη ξεχάσεις και τα απαραίτητα αξεσουάρ. Πώς αλλιώς θα πετύχεις το σωστό αφρόγαλα για τον cappuccino και τον macchiato σου;

Ψησταριές για μοναδικές βραδιές BBQ με την παρέα!

Δε χρειάζεται να περιμένεις την Τσικνοπέμπτη για να διοργανώσεις μια παρεΐστικη βραδιά barbeque. Οποιαδήποτε στιγμή είναι καλή για να μαζευτείς με τους φίλους για φαγητό και κουβέντα. Όσο ακόμα το επιτρέπει ο καιρός, το barbeque είναι μια εξαιρετική εναλλακτική όταν το πρόγραμμα δεν έχει έξοδο. Το σωστό το barbeque θέλει κάρβουνο, οπότε αν είσαι εσύ ο ψήστης της παρέας, ρίξε μια ματιά σε ψησταριές, καθώς τη φετινή Black Friday αναμένονται δυνατά deals! Αν δε σε παίρνει ο χώρος για μια ψησταριά κάρβουνου, οι γκριλιέρες θα σε βγάλουν εξίσου ασπροπρόσωπο. Οκ, μπορεί να σπάει λίγο η παράδοση, όμως αυτό που έχει σημασία είναι η γεύση. Άσε που δε θα σε φάει και το κρύο, μπες βγες στο μπαλκόνι.

Μαγειρικά σκεύη = Ευκολία και άνεση στην κουζίνα σου

black-friday-oikiakes-mikrosyskeyes-04

Τα special deals της Black Friday, είναι ό,τι πρέπει για μία μικρή ανανέωση στην κουζίνα σου. Καλό είναι όμως στη wish list σου να αφήσεις χώρο και για τα μαγειρικά σκεύη. Τηγάνια, ταψιά, κατσαρόλες, μίξερ, μπλέντερ και γενικά ό,τι μπαίνει σε ντουλάπι. Για να μη φύγεις τελείως εκτός budget, τσέκαρε πρώτα προσεκτικά την κουζίνα σου ώστε να δεις τι υπάρχει διαθέσιμο και μετά αποφασίζεις τι χρειάζεσαι. Μια καλά εξοπλισμένη κουζίνα κάνει το μαγείρεμα πιο fun και το μάζεμα λιγότερο βασανιστικό. Σε κάθε περίπτωση, έρχεται Black Friday που σημαίνει κορυφαία offers και στα είδη κουζίνας. Τι νόμιζες, μόνο για iPhone 15 θα μιλάγαμε;

Black Friday: Ανέβασε level τις δουλειές του σπιτιού

Δουλειές του σπιτιού. Αυτός ο εκνευριστικός βραχνάς που μας ταλαιπωρεί κάθε φορά που θέλουμε να χαλαρώσουμε στο σπίτι. Δεκαετίες τώρα ψάχνουμε την τεχνολογία που θα κάνει ολόκληρο το σπίτι λαμπίκο, όσο εμείς αράζουμε αναπαυτικά στον καναπέ. Οκ δεν έχουμε φτάσει σε αυτό το επίπεδο. Ακόμα. Το πρώτο βήμα όμως έχει γίνει με τις σκούπες ρομπότ. Και οι κλασικές ηλεκτρικές σκούπες όμως δεν πάνε πίσω, καθώς καθαρίζουν το ίδιο αποτελεσματικά. Χρειάζεται βέβαια να βάλεις και εσύ ένα χεράκι. Για το τέλος αφήσαμε τη #1 πιο βαρετή δουλειά του σπιτιού. Το σιδέρωμα. Μέχρι την Black Friday Week μπορείς να βρεις δυνατές προσφορές σε συστήματα σιδερώματος, ώστε να κάνεις τη διαδικασία κάπως πιο υποφερτή.

black-friday-oikiakes-mikrosyskeyes-03

Black Friday και για το φοιτητικό σπίτι!

Για όλους όσους έφυγαν για πρώτη φορά από το σπίτι των γονιών, μετακόμισαν σε μια άλλη πόλη, και είναι πλέον πρωτοετείς φοιτητές, η Black Friday είναι η τέλεια μέρα (εβδομάδα, μήνας) για να συμπληρώσουν το νέο τους σπίτι. Τώρα που πέρασε ένας μήνας που μένεις μόνος σου, τώρα έχεις καταλάβει πως σου λείπουν κάποιες μικροσυσκευές που χρειάζονται και που, στην αρχή, θεωρούσες πως μπορείς να ζήσεις και χωρίς αυτές! Από έναν απλό στύφτη μέχρι και ηλεκτρική σκούπα, όλα υπάρχουν στα pre-Black Friday deals!

Black Friday: Οι οικιακές μικροσυσκευές βρήκαν το σπίτι τους!

Όπως ξέρεις Public και Black Friday πάνε μαζί. Από το 2016, όταν και φέραμε για πρώτη φορά στην Ελλάδα το θεσμό της «Μαύρης Παρασκευής», ο κόσμος αγκάλιασε και με το παραπάνω την προσπάθειά μας. Γι’ αυτό και εμείς συνεχίζουμε να δίνουμε χρώμα… πορτοκαλί με top offers σε ακόμα περισσότερες κατηγορίες προϊόντων. Μάλιστα, φέτος ξεκινήσαμε λίγο νωρίτερα, με προσφορές Black Friday, χωρίς να είναι Black Friday! Ανακάλυψέ τες όλες εδώ, και stay tuned γιατί είμαστε μόλις στην αρχή!