Spring is coming: Βάλε χρώμα στη μέρα σου!

Περίληψη: Πλησιάζουμε όλο και περισσότερο στην καρδιά της άνοιξης και τις ηλιόλουστες μέρες - γι’ αυτό...

Πλησιάζουμε όλο και περισσότερο στην καρδιά της άνοιξης και τις ηλιόλουστες μέρες - γι’ αυτό έχουμε τη διάθεση να βάλουμε περισσότερο χρώμα στην καθημερινότητά μας: από τις κούπες και τα καθημερινά αξεσουάρ, ως και το ενίοτε... μουντό γραφείο! 

Πρώτα απ’ όλα, πρέπει η μέρα να ξεκινάει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, δηλαδή με χρώμα: είτε πίνεις καφέ, τσάι ή κάποιο άλλο ρόφημα, μπορείς να έχεις μαζί σου στο γραφείο το αγαπημένο σου μπουκάλι-θερμός. Τα χρώματα των θερμός Chilly's είναι ικανά να σου φτιάξουν το κέφι στη στιγμή και διατηρούν το ρόφημά σου ζεστό ή κρύο για πολλές πολλές ώρες. Ρίξε μια ματιά στα χρώματά τους: παστέλ κοραλί, νέον πορτοκαλί και κίτρινο!

Αν, από την άλλη, είσαι πιο... vintage τύπος, η συγκεκριμένη Food For Thought κούπα είναι ακριβώς αυτή που ταιριάζει να κάνει παρέα στο σκούρο πληκτρολόγιό σου!

Επειδή, όμως, μετά τη δουλειά θα γυρίσεις σπίτι σίγουρα πεινασμένος, ιδού δύο ιδέες για να γίνει η κουζίνα σου πιο δελεαστική, πανέτοιμη για τις ανοιξιάτικες συνταγές σου! Πρώτον, μπορείς να αρχίσεις από τα απλά, αποθηκεύοντας το ψωμί σου σε αυτή τη Food For Thought ψωμιέρα με vintage αισθητική.

Και, δεύτερον, άσε τα βαρετά γάντια κουζίνας στην άκρη και διάλεξε ένα όπως αυτό, για να σου υπενθυμίζει συνεχώς ότι: Nothing brings people together like good food!

Φυσικά μπορείς να βρεις πολλές ιδέες για να καλωσορίσεις την άνοιξη, αν επισκεφτείς ένα κατάστημα Public ή στο public.gr. Βάλε φαντασία και… spring is almost here!