Έρχεται το Stage Builder Mode στο Super Smash Bros. Ultimate!

Περίληψη: Μέσω ενός νέου διαφημιστικού spot φαίνεται πως η Nintendo μάς είπε περισσότερα απ’ όσα θα...

Μέσω ενός νέου διαφημιστικού spot φαίνεται πως η Nintendo μάς είπε περισσότερα απ’ όσα θα ήθελε. Συγκεκριμένα, στο νέο trailer για το Super Smash Bros. Ultimate, που δείχνει πώς διασκεδάζει όλη η παρέα μαζί, η Nintendo κάνει ένα κοντινό πλάνο στο κεντρικό μενού του παιχνιδιού, όπου και εμφανίζεται η επιλογή Stage Builder Mode.

Κάτι τέτοιο προς το παρόν δεν υπάρχει, οπότε είναι εύκολο να συμπεράνει κανείς πως θα πρέπει να το περιμένουμε στο επόμενο μεγάλο update.

Το Stage Builder Mode εμφανίστηκε για πρώτη φορά στο Super Smash Bros. Brawl για το Nintendo Wii και επέτρεπε στους παίκτες να δημιουργήσουν τις δικές τους πίστες και να τις μοιραστούν.

Αναμένουμε να δούμε πότε θα έχουμε περισσότερα για το θέμα και πότε θα μιλήσει επίσημα η Nintendo για αυτό το ιδιαίτερο χαρακτηριστικό. Προς το παρόν, δείτε το επίμαχο trailer μέσα από τον παρακάτω player.

https://youtu.be/mvZo5dYvCpE

Αγοράστε το παιχνίδι στην απλή και συλλεκτική του έκδοση, την ειδική κονσόλα Nintendo Switch και το GameCube Controller για το Super Smash Bros. Ultimate στα καταστήματα Public και το public.gr.