May the 4th be with you / H Star Wars Day 2021 έφτασε!

Περίληψη: 4 Μαΐου ή αλλιώς May the Fourth, δηλαδή Star Wars Day! Δες μερικές fun δραστηριότητες, για να αφιερώσεις όλη την ημέρα στον Πόλεμο των Άστρων!

Από τον Μάιο του 1977 και την πρώτη προβολή του Episode IV – A New Hope στους κινηματογράφους έχουν περάσει πλέον 44 χρόνια. Το σύμπαν του Star Wars, όμως, γίνεται όλο και πιο μεγάλο. Νέες ταινίες, τηλεοπτικές παραγωγές και πολλά ακόμα projects κρατούν το ενδιαφέρον των fans αμείωτο. Με τέτοιο πιστό κοινό, το Star Wars έχει και την δική του ημέρα κάθε χρόνο, τη Star Wars Day, η οποία είναι η 4η Μαΐου!

Η ημερομηνία αυτή επιλέχθηκε για έναν πολύ συγκεκριμένο λόγο: στον κινηματογραφικό κόσμο, που δημιούργησε ο George Lucas, μια από τις διασημότερες ατάκες είναι το “May the Force be with you”. Αν αλλάξουμε ελάχιστα την έκφραση το “the Force” γίνεται εύκολα “the Fourth”. Και κάπως έτσι έγινε η επιλογή της ημερομηνίας, που γιορτάζεται η Παγκόσμια Ημέρα Star Wars. Παρότι ο εορτασμός αυτός ξεκίνησε εντελώς ανεπίσημα από φίλους της σειράς, τα τελευταία χρόνια η Lucasfilm και η Disney τον έχουν αγκαλιάσει πλήρως και γιορτάζουν μαζί με τους fans την Star Wars Day. Γιόρτασε κι εσύ τη φετινή Star Wars Day με μερικές από τις έξυπνες ιδέες που συγκεντρώσαμε για σένα!

Ιδέες για την Star Wars Day 2021

Ξεκίνα φτιάχνοντας ένα LEGO Star Wars σετ. Έτσι, όχι μόνο θα περάσεις δημιουργικά και διασκεδαστικά τον χρόνο σου, αλλά θα έχεις ένα εντυπωσιακό τελικό αποτέλεσμα, που μπορεί να διακοσμήσει τον χώρο. Κάνε την αρχή με ένα από τα διασημότερα σετ, όπως το Millennium Falcon, ή, αν το έχεις ήδη, εμπλούτισε τη συλλογή σου με τους Legion Clone Troopers.

Εκτός από LEGO μπορείς να διακοσμήσεις τον χώρο σου και με αγαπημένες φιγούρες Star Wars σε Funko Pop μορφή, με ξεχωριστή εκείνη του Darth Vader φυσικά! Το Star Wars είναι τόσο δημοφιλές, που το βρίσκουμε ακόμα και σε επιτραπέζια. Μπορείς, για παράδειγμα, να παίξεις Star Wars Monopoly με φίλους και οικογένεια ή μπορείς να περάσεις την May the 4th παίζοντας με κάποιο Star Wars video game στην κονσόλα σου.

Η Star Wars Day είναι μια καλή ευκαιρία για να βάλεις περισσότερο Πόλεμο των Άστρων και στην ζωή των αγαπημένων σου, κάνοντάς τους ένα Star Wars δώρο. Τα παιδιά μπορούν να φροντίσουν τη στοματική τους υγιεινή με μια fun ηλεκτρική οδοντόβουρτσα Star Wars και να έχουν πάντα μαζί τους κάτι που θα τους θυμίζει την αγαπημένη τους ταινία φορώντας ένα ρολόι Star Wars. Για τους φίλους που λατρεύουν τη φωτογραφία, μπορείς να τους κάνεις ένα ξεχωριστό δώρο, μία instant φωτογραφική μηχανή. Όχι όποια κι όποια - την Polaroid Now i‑Type The Mandalorian Edition. Ή μπορείς να την κάνεις δώρο στον εαυτό σου, αν εσύ είσαι αυτός που αγαπά τη φωτογραφία!

Να, λοιπόν, πώς μπορείς να βάλεις λίγο περισσότερο Star Wars στη ζωή σου - όχι μόνο σήμερα, αλλά κάθε μέρα! Καλή Star Wars Day 2021 και... May the Force be with you!