Γιορτή της Μητέρας / Φτιάξε τη μέρα της με ένα δώρο!

Περίληψη: Ένα στυλάτο σακίδιο πλάτης ή ένα θερμός για δροσιά σε κάθε βόλτα; Εσύ τι δώρο θα κάνεις στη μαμά σου για τη γιορτή της;

Εδώ και κάτι παραπάνω από έναν αιώνα, τη δεύτερη Κυριακή του Μαΐου, σε περισσότερες από 40 χώρες, γιορτάζεται η Ημέρα της Μητέρας. Με άλλα λόγια, κανονίζεις να περάσεις την ημέρα με τη μαμά σου ή έστω να βγεις για φαγητό μαζί της, της γράφεις δυο λόγια τρυφερά σε μια κάρτα, της προσφέρεις και μια αγκαλιά λουλούδια...

Και μπορεί η μαμά να μείνει απόλυτα ικανοποιημένη με τα παραπάνω, αλλά ένα ξεχωριστό δώρο -ακόμα κι αν δεν το δείξει- σίγουρα θα την κάνει να χαρεί ένα «κλικ» παραπάνω. Πάμε να δούμε ιδέες και προτάσεις!

Μπουκάλι θερμός ή μια όμορφη κούπα!


Για τη δυναμική μαμά, που δεν φεύγει το πρωί από το σπίτι χωρίς να πιει το αγαπημένο της ρόφημα, δεν υπάρχει κάτι πιο χρήσιμο από ένα μπουκάλι θερμός. Διάλεξε ένα μπουκάλι στο σχέδιο που θα της αρέσει και ο καφές, ο χυμός, το smoothie ή ό,τι άλλο προτιμά θα παραμείνουν στην τέλεια θερμοκρασία για ώρες. Ή μπορεί να χρησιμοποιήσει το νέο της μπουκάλι για να μη ξεχνά να πίνει νερό μέσα στην ημέρα!

Όσο για το σχέδιο, μπορείς να διαλέξεις κάτι μονόχρωμο ή με διακριτικά μοτίβα, όπως το μπουκάλι Coolbee σε ροζ χρώμα ή το gold pink μπουκάλι της Tri-Coastal Design. Η επόμενη επιλογή είναι ένα θερμός με περισσότερα σχέδια και χρώματα. Σε αυτή τη γραμμή ξεχωρίσαμε τα μπουκάλια θερμός Blue Rainbow και Chilly's Lemon. Η τελευταία μας πρόταση σε μπουκάλι θερμός είναι το Chilly's Flamingos, το οποίο είναι από την κορυφή μέχρι τη βάση διακοσμημένο με άνθη και φλαμίνγκο!

Εκτός από μπουκάλι θερμός, η μαμά μπορεί να απολαύσει τα αγαπημένα της ζεστά ή κρύα ροφήματα μέσα από μια ξεχωριστή κούπα. Είτε την κρατήσει στο σπίτι είτε την πάρει μαζί της στο γραφείο, όταν την χρησιμοποιεί θα της θυμίζει εσένα! Η κεραμική κούπα Rainbow και η ατσάλινη κούπα Make Time Sunshine θα της φτιάξουν τη διάθεση με έναν ακόμα τρόπο: τα όμορφα μηνύματα που τις διακοσμούν. Για τις πιο... δραστήριες μαμάδες, σου προτείνουμε την όμορφη κούπα θερμός Hot Stuff Have The Best Time και το ποτήρι Tumbler Με Καλαμάκι Sunshine Super της Ban.do!

Οργάνωση με σημειωματάρια και όχι μόνο!


Τι άλλο χρειάζεται μαζί της κάθε μέρα η μαμά; Ένα σημειωματάριο για να γράφει ό,τι σκέφτεται ή σχεδιάζει. Γιατί όσο πλήρες κι αν είναι το smartphone σε λειτουργίες, δεν είναι λίγοι αυτοί που προτιμούν να έχουν (και) σε χειρόγραφη μορφή τις σκέψεις τους. Όταν αναφερόμαστε σε σημειωματάρια και δώρα, μία είναι η κορυφαία πρόταση, τα Moleskine. Η εκδοχή που μας κέρδισε είναι το Soft Plain Lemon Green σε pocket μέγεθος. Για ακόμα περισσότερη οργάνωση, υπάρχει και η λύση του planner. Εδώ τα planner της Ban.do είναι αυτά που «κερδίζουν», καθώς δεν κρατούν μόνο το ημερήσιο πρόγραμμα. Τα Wellness planners How Are You Feeling και Take Care βοηθούν τη μαμά να είναι ο καλύτερος εαυτός της, ενώ με το Planner Best Time θα μπορέσει να διοργανώσει την επόμενη οικογενειακή εξόρμηση!

Ένα ακόμα κλασικό δώρο για κάθε πολυάσχολη μαμά είναι μια νέα τσάντα, για να έχει πάντα μαζί της το μπουκάλι, την κούπα, το σημειωματάριο, το laptop και ό,τι άλλο χρειάζεται μέσα στην ημέρα! Το σακίδιο πλάτης Doughtnut Montana Stripes Aquamarine είναι στιλάτο, πολύ ευρύχωρο και έρχεται σε πανέμορφο χρώμα! Αν όμως η μαμά έχει ήδη την αγαπημένη της τσάντα, που δεν αλλάζει με τίποτα, κάνε της δώρο το πορτοφόλι Travel Wallet Emerald Super Bloom της Ban.do.

Όποιο από τα παραπάνω δώρα κι αν επιλέξεις τελικά, μη ξεχάσεις κάτι ακόμα: Το δώρο σου πρέπει να συνοδεύεται και από μια ευχετήρια κάρτα! Η κάρτα I Love The Best Mom είναι η πιο ταιριαστή για τη Γιορτή της Μητέρας 2021!