Κερδίστε 5 αντίτυπα του συγκλονιστικού Κάθε Στιγμή Μετράει

Περίληψη: "Η Άλις Χάουλαντ είναι περήφανη για τη ζωή που οικοδόμησε με σκληρή δουλειά".  "Στα...

"Η Άλις Χάουλαντ είναι περήφανη για τη ζωή που οικοδόμησε με σκληρή δουλειά". 

"Στα πενήντα της, είναι καθηγήτρια γνωστικής ψυχολογίας στο Χάρβαρντ και διεθνούς φήμης γλωσσολόγος, παντρεμένη με έναν επίσης φημισμένο βιολόγο, μητέρα τριών ενήλικων παιδιών. Όμως, όταν έρχεται αντιμέτωπη με ολοένα και συχνότερα περιστατικά αμνησίας και έντονο αποπροσανατολισμό, μια τραγική διάγνωση αλλάζει τη ζωή της –καθώς και τη σχέση της με την οικογένειά της και τον υπόλοιπο κόσμο– για πάντα.

«Χίλιες φορές καλύτερα να είχε καρκίνο". Θα αντάλλαζε το Αλτσχάιμερ με τον καρκίνο χωρίς δεύτερη σκέψη. Ντράπηκε που ευχόταν κάτι τέτοιο, άλλωστε ήταν μια ανούσια ευχή, όμως ακόμη κι έτσι επέτρεψε στον εαυτό της να το φανταστεί. Η νόσος Αλτσχάιμερ ήταν ένα ολότελα διαφορετικό θηρίο. Κανένα όπλο δεν ήταν ικανό να το σκοτώσει".

Λυρικό όσο και τρομακτικό, τo μυθιστόρημα "Κάθε στιγμή μετράει" αποτελεί μια συγκινητική αλλά ρεαλιστική αποτύπωση της ζωής, μιας διακεκριμένης καθηγήτριας, η οποία μαθαίνει ότι πάσχει από Αλτσχάιμερ και συνειδητοποιεί στην πορεία ότι η αξία της δε μετριέται απλά από την ικανότητά της να θυμάται. Το "Κάθε Στιγμή Μετράει "(Still Alice) μεταφέρθηκε στη μεγάλη οθόνη με πρωταγωνιστές την Τζούλιαν Μουρ, η οποία απέσπασε το Όσκαρ Α’ Γυναικείου Ρόλου στα φετινά OSCARS, τον Άλεκ Μπόλντουιν και την Κρίστεν Στιούαρτ. 

Η ταινία έκανε πρεμιέρα  στις ελληνικές αίθουσες στις 12 Μαρτίου από τη Feelgood Entertaiment και αναμένεται να κεντρίσει το ενδιαφέρον του κοινού με την ενδιαφέρουσα πλοκή της η οποία είναι βασισμένη στο εξαιρετικό βιβλίο αλλά και με την καθηλωτική ερμηνεία της Τζούλιαν Μουρ!

KatheSpigmiMetraiEx2_Layout 1Επειδή όμως οι βιβλιόφιλοι συνήθως προτιμούν τα βιβλία από τις κινηματογραφικές μεταφορές τους, το Public Blog εξασφάλισε αποκλειστικά για τους αναγνώστες του 5 αντίτυπα του βιβλίου "Κάθε στιγμή μετράει" με τη Τζούλιαν Μουρ το οποίο κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Λιβάνη! Βρείτε το βιβλίο εδώ.

Για να λάβετε  μέρος στην κλήρωση, συμπληρώστε τη φόρμα συμμετοχής. Η κλήρωση θα γίνει στις 23/3 και οι νικητές θα ανακοινωθούν 23/3 στις 12.00. Οι νικητές θα παραλάβουν το δώρο τους ταχυδρομικά.

   Η ΦΟΡΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΗΝ ΚΛΗΡΩΣΗ ΕΧΕΙ ΚΛΕΙΣΕΙ  Δείτε τους νικητές εδώ