«Στο βυθό κάνει… φαγούρα» στο Public

Περίληψη: Το Public και οι εκδόσεις Διόπτρα προσκαλούν τους μικρούς τους φίλους στην παρουσίαση του...

Το Public και οι εκδόσεις Διόπτρα προσκαλούν τους μικρούς τους φίλους στην παρουσίαση του βιβλίου «Στο βυθό κάνει... φαγούρα» της Αυγής Βάγια, που θα πραγματοποιηθεί σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

Η αρχή θα γίνει στο Public Τσιμισκή, το Σάββατο 11 Μαΐου, στις 12:00 και στη συνέχεια, η Αυγή θα βρεθεί στο Public Συντάγματος, στο τμήμα παιδικού βιβλίου στον 2ο όροφο, το Σάββατο 25 Μαΐου, στις 12:00.

Είσοδος Ελεύθερη!

Όλα ξεκινούν όταν στον βυθό ξημερώνει μια μέρα διαφορετική από τις άλλες, με τα ψάρια να έχουν… φαγούρα μεταδοτική! Συγκαλείται εκτάκτως συμβούλιο και όλοι είναι απελπισμένοι με την συμφορά που τους βρήκε…
Το νέο βιβλίο της Αυγής Βάγια, Στον βυθό κάνει φαγούρα, γεμάτο χιουμοριστικές καταστάσεις, θα διασκεδάσει τα παιδιά με τους ευφάνταστους ήρωες και τις περιπέτειές τους.

Μια διασκεδαστική ιστορία που ξεδιπλώνει τη μικρογραφία μιας κοινωνίας και πώς αυτή λειτουργεί απέναντι σε ένα κοινό πρόβλημα.
Στον βυθό κάνει… φαγούρα!
Και, αλήθεια, ποιος τελικά θα δώσει τη λύση σε αυτό το απρόσμενο πρόβλημα;
Το κερδοσκόπο χταπόδι;
Ο αποφασιστικός ιππόκαμπος;
Η συνεσταλμένη μέδουσα ή μήπως… όλοι αυτοί μαζί;

Κι όπως λέει η συγγραφέας… αν έπρεπε τώρα να αποφασίσει ποιο επάγγελμα θα ακολουθούσε, θα ήταν… παρατηρητής βυθού ή ναυαγοσώστρια ψαριών. Έτσι ίσως να είχε καταφέρει να ήταν και εκείνη ηρωίδα αυτής της ιστορίας