Beach accessories: Όλα είναι θέμα στυλ!

Περίληψη: Ιούλιος και Αύγουστος είναι περίοδος διακοπών και αν δεν έχεις φύγει ακόμα, πρέπει σιγά-σιγά να...

Ιούλιος και Αύγουστος είναι περίοδος διακοπών και αν δεν έχεις φύγει ακόμα, πρέπει σιγά-σιγά να ετοιμάζεσαι. Φτιάξε μία λίστα με τα απαραίτητα που πρέπει να μπουν οπωσδήποτε στη βαλίτσα για να μην ξεχάσεις τίποτα και μπες σε mood άδειας. Αν προβληματίζεσαι για το τι πρέπει να περιλαμβάνει η λίστα σου, σου έχουμε ετοιμάσει εμείς μία, με όλα τα απαραίτητα αξεσουάρ που χρειάζεται κάθε καλοκαιρινή εξόρμηση, για να μην ξεχάσεις τίποτα στο σπίτι.

Κάθε βαλίτσα, όπως και αυτή των καλοκαιρινών διακοπών, σίγουρα χρειάζεται ένα νεσεσέρ. Τα νεσεσέρ της Wouf είναι κατασκευασμένα από πολύ ποιοτικά υλικά, καθαρίζουν πανεύκολα και διαθέτουν άπλετο χώρο που θα πάρει άνετα τα καλλυντικά, το αντιηλιακό και ό,τι άλλο χρειάζεσαι. Για την παραλία εκτός από το αντιηλιακό θα χρειαστείς και μία πετσέτα.

Οπότε γιατί να μην επιλέξεις την πετσέτα της Pestemal η οποία με μία κίνηση γίνεται και παρεό ή πασμίνα; Οι πετσέτες της Pestemal θα σε συνοδεύσουν μέχρι την παραλία, και εκεί θα σε στεγνώσουν πολύ γρήγορα χάρις στη μεγάλη απορροφητικότητά τους. Για να κάνεις ακόμα πιο άνετη την «διαμονή» στην θάλασσα μπορείς να αράξεις σε ένα υπόστρωμα. Το υπόστρωμα της Terra Nation δεν θα βολέψει μόνο εσένα αλλά και όλη την παρέα με το μεγάλο του μέγεθος.

Για να μην σε αφήσει ποτέ η καλοκαιρινή διάθεση, όπου κι αν είσαι, πάρε μαζί σου φέτος ένα διαφορετικό πορτοφόλι. Το πορτοφόλι Sunny Life εκφράζει το καλοκαίρι περισσότερο από οποιοδήποτε άλλο αφού έχει το σχήμα ενός δροσιστικού ανανά. Ακόμα πιο δροσιστικό βέβαια είναι το κρύο νερό.Γι’ αυτό φρόντισε να έχεις πάντα μαζί σου ένα θερμός για να μην διψάσεις ποτέ. Αν έχει κι αυτό σχέδιο ανανά όπως το μπουκάλι θερμός της Chillys ακόμα καλύτερα, καθώς θα ταιριάζει με το νέο σου πορτοφόλι.

Φεύγοντας από την παραλία η άμμος μπορεί να γίνει αρκετά εκνευριστική αλλά και γι’ αυτό σου έχουμε τη λύση. Με το βουρτσάκι παραλίας της Terra Nation θα απαλλαγείς από την άμμο που έχει κολλήσει επάνω σου, πολύ γρήγορα, ενώ η θήκη του μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τον καθαρισμό της οθόνης του κινητού ή των γυαλιών.

Το κινητό στην παραλία μπορεί να είναι λίγο «επίφοβο» λόγω νερού, αλλά αν θες η διασκέδαση να μην σταματήσει λεπτό, πάρε το μαζί σου και βάλε μουσική στο ασύρματο ηχείο της Legami. Μπορείς να αφήσεις το κινητό μέσα στην τσάντα και να απολαύσεις τη μουσική σου από το ηχείο καθώς αυτό είναι αδιάβροχο.

Πριν κλείσεις οριστικά τη βαλίτσα κάνε ένα τσεκ ότι έχεις πάρει μαζί όλα τα απαραίτητα. Αν κάτι λείπει μην ξεχάσεις να περάσεις από ένα κατάστημα Public ή από το Public.gr, για να είσαι σίγουρος ότι δεν θα σε βρουν απροετοίμαστο οι φετινές σου διακοπές.