Summer 2019: Έλα στο Public και φύγαμε για παραλία!

Περίληψη: Σκέφτεσαι το καλοκαιράκι και το μυαλό σου είναι στις παραλίες, ενώ εσύ προσπαθείς να το επαναφέρεις...

Σκέφτεσαι το καλοκαιράκι και το μυαλό σου είναι στις παραλίες, ενώ εσύ προσπαθείς να το επαναφέρεις στην καθημερινότητα του γραφείου και στα deadlines που «τρέχουν»; Σε καταλαβαίνουμε απόλυτα!

Ενώ, λοιπόν, μετράς αντίστροφα τις ημέρες μέχρι την άδεια, έχουμε τον τρόπο να σου φτιάξουμε τη διάθεση. Πώς; Θα ετοιμαστείς για την παραλία και θα μπεις σε summer mood… με προϊόντα που δεν θα αποχωρίζεσαι φέτος το καλοκαίρι!

Ας ξεκινήσουμε με τα βασικά. Για να πας παραλία, χρειάζεσαι σίγουρα μια ευρύχωρη τσάντα (αν είναι και handmade, ακόμα καλύτερα), για να βάλεις μέσα την πετσέτα, τα αντηλιακά, το βιβλίο και ό,τι άλλο θέλεις να έχεις μαζί σου! Τώρα που είπαμε πετσέτα, ήξερες ότι μπορείς να φορέσεις την πετσέτα σαν παρεό μετά το μπάνιο ή ως πασμίνα στα σοκάκια του νησιού; Ειδικά εκείνες με τα καλόγουστα σχέδια της εταιρίας Pestemal!

Και επειδή έχουμε αδυναμία στα προϊόντα που είναι για πολλές χρήσεις, ένα τσαντάκι, το οποίο μπορείς να αξιοποιήσεις σαν πορτοφόλι, για χρήματα ή τα απαραίτητα καλλυντικά, θα σου φανεί κάτι παραπάνω από χρήσιμο!

Αν είμαστε μέσα στο μυαλό σου και σκέφτεσαι ότι φέτος θέλεις να επενδύσεις σε μια καλή ομπρέλα, επίλεξε εκείνη που δεν θα πάρει ο αέρας και ούτε θα χρειαστεί να αλλάξεις το επόμενο καλοκαίρι. Ή, μήπως, θέλεις να είσαι όλη μέρα στην παραλία και χρειάζεσαι ένα σκίαστρο; Κι αν ο στόχος του φετινού καλοκαιριού είναι να αράξεις στην παραλία μέχρι να νυχτώσει, ξέρεις ότι χρειάζεσαι άνεση, γι’ αυτό άσε τις ψάθες στο σπίτι και εξοπλίσου με κάλυμμα παραλίας, που θα χωρέσει όλη την παρέα!

Τώρα, αν είσαι φαν των φουσκωτών και πέρυσι δεν σου έκανες τη χάρη να αποκτήσεις το δικό σου, μήπως να πεις το ναι, να πάρεις έναν φουσκωτό κύκνο και να απογειώσεις τις φωτογραφίες σου στο Instagram;

Και, τέλος, δεν ξεχνάμε και εσάς τους γονείς, που ψάχνετε πώς θα κάνετε το καλοκαίρι με ον μικρό ή μικρή σας, ξεχωριστό. Το φουσκωτό στρωματάκι σε σχήμα μικρής πισίνας θα το λατρέψει! Ενώ αν ψάχνετε κάτι πιο πρακτικό, τα παιδικά πέδιλα θαλάσσης θα το προστατεύσουν από την καυτή άμμο.

Βρες όλα όσα χρειάζεσαι για το καλοκαίρι στο public.gr!