Summer bags and more: Όλα όσα χρειάζεσαι για να κάνεις δική σου την παραλία!

Περίληψη: Τώρα που οι εξορμήσεις στη θάλασσα έχουν μπει πλέον στην καθημερινότητά σου, το τελευταίο που...

Τώρα που οι εξορμήσεις στη θάλασσα έχουν μπει πλέον στην καθημερινότητά σου, το τελευταίο που χρειάζεται να θυσιάσεις για να απολαμβάνεις την πλαζ είναι η άνεσή σου. Και βέβαια το στιλ σου, που καλό είναι να μην το ξεχάσεις σπίτι!Ευτυχώς, έχεις συμμάχους: Ένα ολόκληρο τμήμα του Public είναι αφιερωμένο στα απαραίτητα αξεσουάρ για την παραλία από την Terra Nation!Τι συναντάμε σ’ αυτό; Ας ξεκινήσουμε από τις τσάντες παραλίας: Η Terra Nation φέρνει τσάντες για όλα τα μεγέθη και όλα τα γούστα, στα πιο υπέροχα χρώματα! Η RAUKOPU και η PUAKOPU είναι ιδανικές στην κατηγορία των γυναικείων, ευρύχωρες, άνετες και με χρήσιμες χωριστές θήκες, για να μην αναζητάς τα κλειδιά του αυτοκινήτου σου μέσα στο χάος. Η TANΕKOPU, σε small και large μέγεθος, είναι τσάντα πλάτης με επένδυση για μεγαλύτερη άνεση, πρακτική και παράλληλα κομψή. Παρόμοια και η TAMAKOPU, που έχει θήκη με επικάλυψη PU, για να μεταφέρεις βρεγμένα αντικείμενα.

Η ΗATAKOPU Terra Nation™ είναι πρακτική και παράλληλα κομψή,

διαθέτει πλήθος χρήσιμων θηκών και για τον πιο απαιτητικό εκδρομέα!

public - bags

 Από εκεί και πέρα, τα σχήματα αλλάζουν. Η HATAKOPU είναι κυλινδρική, η ΝUIKOPU διπλώνει και κρεμιέται εύκολα σε κάγκελα, κρεμάστρες ή το ίδιο σου το σώμα χωρίς χειρολαβές και η IKAKOPU ξεχωρίζει με τις πρακτικές διαστάσεις της και διαθέτει εσωτερικό τμήμα συντήρησης θερμοκρασίας. Ειδική στο να διατηρεί τη θερμοκρασία για τα φρούτα, τα τρόφιμα και τα αναψυκτικά αλλά και κατάλληλη για τη μεταφορά βρεγμένων αντικειμένων, είναι επίσης η ψυγειοτσάντα MANUKOPU 5 και 8 λίτρων, σε κίτρινο και βιολετί χρώμα.Και φτάνεις στην παραλία και αφήνεις την τσάντα και κάθεσαι. Μήπως σου λείπει κάτι; Οι αραχτοί τύποι σαν κι εσένα βρίσκουν άνεση και θαλπωρή στην καρέκλα παραλίας TUNATUKU Plus, που συναρμολογείται πανεύκολα και σε απαλλάσσει από το κυνήγι της ξαπλώστρας. Επιπλέον, αν σκοπεύεις να μείνεις ώρα, τα σκίαστρα REKAKOHU και KAUKOHU σου επιτρέπουν να ρίξεις ύπνους τρικούβερτους, προσφέροντας μέγιστη ευκολία στην εγκατάσταση, άνεση και σκιά.

Η Terra Nation™ ONEMOE ξεχωρίζει από τις άλλες πετσέτες γιατι διαθέτει θήκη για μαξιλάρι, μικροαντικείμενα και έχει καλύτερη σταθερότητα στην ξαπλώστρα!

terra-nation-one-moeTέλος, oι πετσέτες ONEMOE, AGIMOE, KAMIMOE και ΜANAVAMOE στεγνώνουν γρήγορα για να μην δημιουργήσουν υγρασία στο αμάξι και στην τσάντα σου, οι ομπρέλες RUAKIRI προφυλάσσουν από τον ήλιο ακόμα και στο πιο απόμερο σημείο της παραλίας, ενώ τα μανταλάκια RIMA συγκρατούν την πετσέτα σου στην ξαπλώστρα, για να μην κουνάει από τη θέση της ο κόσμος να χαλάσει!Για περισσοτερο "καλοκαίρι" μπές εδώ.