Summer Gaming με Nintedo: Το παιχνίδι συνεχίζεται παντού!

Περίληψη: Οι αμετανόητοι gamers δεν λογαριάζουν ήλιο, καύσωνες και παραλίες. Εντός ή εκτός πόλης, στο εξοχικό...

Οι αμετανόητοι gamers δεν λογαριάζουν ήλιο, καύσωνες και παραλίες. Εντός ή εκτός πόλης, στο εξοχικό ή το νησί, με τις φορητές κονσόλες πας όπου θες παίρνοντας μαζί και τα αγαπημένα σου παιχνίδια χάρη στη Nintendo. Η εταιρία που έκανε το φορητό gaming πραγματικότητα με το original GameBoy, συνεχίζει ακάθεκτη!

Ακόμα και η... οικιακή της κονσόλα, το Nintendo Switch, μπορεί πολύ εύκολα να μπει στο σακίδιό σου, για να απολαύσεις τα παιχνίδια του on the go. Η κονσόλα της Nintendo είναι, ουσιαστικά, ένα tablet, με το οποίο μπορείς το ίδιο εύκολα να παίξεις στην τηλεόραση ή σε οποιαδήποτε άλλη οθόνη.

Απλά βγάλε την κονσόλα από το dock και πάρε την μαζί σου όπου κι αν πας! Αν τώρα το Nintendo Switch σου φαίνεται μεγάλο, τσέκαρε το Nintendo 2DS XL, που συνδυάζει δύο οθόνες σε μία συσκευή, για... διαφορετική εμπειρία φορητού gaming.

Ωραία, το θέμα της κονσόλας το λύσαμε. Όμως ποια παιχνίδια παίρνουμε μαζί; Φέτος το καλοκαίρι δύο από τους πιο αγαπημένους μας χαρακτήρες επιστρέφουν σε νέες περιπέτειες. Ο ερωτοχτυπημένος υδραυλικός Mario κάνει την επανεμφάνισή του στις 3 διαστάσεις και προσπαθεί για ακόμα μια φορά να σώσει την πριγκίπισσα Peach από τον Bowser. Βοήθησέ τον εξερευνώντας νέους κόσμουςκαι συλλέγοντας φεγγάρια στο Super Mario Odyssey.

Σε νέες περιπέτειες μπαίνει και ο Link, στο The Legend of Zelda: Breath of the Wild. Για πρώτη φορά θα έχεις την ευκαιρία να περιηγηθείς σε έναν ανοιχτό κόσμοτου Hyrule, όπως ποτέ στο παρελθόν δεν γινόταν σε παιχνίδια της σειράς!

Ο 3D Mario κάνει την εμφάνισή του και στο 2DS. Με το Super Mario 3D Land θα ζήσεις την εμπειρία του κλασικού platformer στις τρεις διαστάσεις.

Η Nintendo, όμως, έχει κι άλλους αγαπημένους χαρακτήρες, πέρα από το Mario και τον Link, και στο Mario Kart 7 για το 2DS μπορείς να τους βάλεις να παλέψουν για την πρώτη θέση. Πάρε τον έλεγχο του Yoshi, του Mario, της Peach και γίνε πρωταθλητής αγώνων ταχύτητας στις πιο ιδιαίτερες πίστες του κόσμου!

Βρες όλες τις κονσόλες για ατελείωτο gaming στο κοντινότερο κατάστημα Public και στο public.gr!