Τα laptops του καλοκαιριού: ελαφριά, γρήγορα, πανίσχυρα!

Περίληψη: Aν, όπως και εμάς, σε έχουν «χτυπήσει» για τα καλά οι ζέστες των ημερών, σίγουρα...

Aν, όπως και εμάς, σε έχουν «χτυπήσει» για τα καλά οι ζέστες των ημερών, σίγουρα έχεις στήσει τα σχέδιά σου για τις αυγουστιάτικες διακοπές και, γιατί όχι, να οργανώνεις και κάποια μικρότερη απόδραση (διημεράκι ή τριημεράκι, για να βγει πιο εύκολα το καλοκαίρι!

Για τους περισσότερους οι διακοπές είναι περίοδος… απεξάρτησης, μακριά από καθετί θυμίζει γραφείο, δουλειά και καθημερινότητα. Για άλλους, πάλι, η τεχνολογία βοηθάει ώστε οι μέρες ξεκούρασής τους να γίνουν ακόμα πιο διασκεδαστικές, ακόμα πιο αξέχαστες! Τι γίνεται, λοιπόν, αν θέλεις και στις διακοπές να βλέπεις λίγο Netflix, να παίζεις κάποιο χαλαρό παιχνίδι με θέα τη θάλασσα ή να δοκιμάζεις το συγγραφικό σου ταλέντο σε ξαπλώστες και πολυθρόνες;

Έχουμε τα κατάλληλα laptop και εναλλακτικές για όλες τις περιπτώσεις - πάμε να τις δούμε αναλυτικά!

Με τη σειρά HP Stream μπορείς να σερφάρεις με μεγάλη ευκολία και να stream-άρεις όσο Netflix θες. Αν το θες και είναι αναγκαίο, μπορείς να πάρεις ακόμα και το... γραφείο μαζί σου, αφού με κάθε HP Stream παίρνεις δώρο και το Office 365. Με διάρκεια μπαταρίας μέχρι και 10 ώρες, θα μπορείς να χρησιμοποιήσεις το Stream άνετα μακριά από πρίζα. Το μικρό και φορητό laptop της HP ταιριάζει και χρωματικά με την εποχή, αφού μπορεί να γίνει δικό σου σε μπλε αλλά και μωβ απόχρωση.

Αν οι ταινίες είναι ο κύριος λόγος που θέλεις ένα μικρό και φορητό laptop μαζί σου στις διακοπές (και όχι άδικα), τότε ακόμα καλύτερες επιλογές είναι τα slimbook της Quest. Το Quest Slimbook Plus διαθέτει οθόνη ανάλυσης 900p, ενώ το Quest Slimbook 360 Convertible έρχεται εξοπλισμένο με οθόνη FullHD αλλά και ακόμα μικρότερο μέγεθος. Η οθόνη του 360 Convertible είναι επίσης αφής, ενώ το laptop μπορεί πανεύκολα να μετατραπεί και σε tablet.

Για εσένα, όμως, που δεν θες να θυσιάσεις απόδοση και η παραγωγικότητα είναι το βασικό χαρακτηριστικό που αναζητάς, η Asus έχει τη λύση. Το Asus ZenBook σου προσφέρει την ταχύτητα ενός Intel i5 επεξεργαστή και την απαράμιλλη εικόνα μιας Full HD οθόνης σε ένα πακέτο μόλις 14" και βάρους μόλις 1,4kg. Μπορείς να το έχεις κάθε μέρα μαζί σου, από την παραλία μέχρι και τα meeting, και να σχεδόν ξεχάσεις ότι υπάρχει στην τσάντα σου!

Δεν υπάρχει λόγος, λοιπόν, να στερηθείς το laptop σου στις διακοπές. Μάλλον έχεις παραπάνω από έναν λόγους για να το έχεις μαζί σου!