Summer stories με τους Λ. Μαντά & Κ. Κρομμύδα

Περίληψη: Το καλοκαίρι είναι ήδη στην πόρτα μας και ακόμα και αν τα σύννεφα κάνουν συχνά...

Το καλοκαίρι είναι ήδη στην πόρτα μας και ακόμα και αν τα σύννεφα κάνουν συχνά πυκνά την εμφάνιση τους σε ανύποπτες ώρες, ο ήλιος μας έχεις δείξει τα δόντια του και μας έχει κάνει να αναζητούμε μανιωδώς την ιδανική παραλία για μπάνιο και διάβασμα πάνω στην αιώρα!Το Public Blog μίλησε με γνωστούς και αγαπημένους συγγραφείς, μουσικούς, ηθοποιούς και καλλιτέχνες και συγκέντρωσε τις αγαπημένες τους αναμνήσεις! Διαβάστε τι μας είπαν οι Λένα Μαντά και Κωνσταντίνος Κρομμύδας. Θα ακολουθήσουν και άλλοι πολλοί αγαπημένοι μας καλλιτέχνες τις επόμενες μέρες. Stay Tuned!

Λένα Μαντά

public - lena manta

Public Blog: Πού- σε ποιο μέρος σας αρέσει να διαβάζετε το καλοκαίρι;Καλοκαίρι ίσον διάβασμα και για μένα δεν υπάρχει καλύτερο σημείο από το μπαλκόνι του σπιτιού μου στο Καπανδρίτι!  Δροσιά, παγωμένος καφές και το ταξίδι αρχίζει μ ένα βιβλίο! Public Blog: Μια παιδική σας ανάμνηση από τις καλοκαιρινές διακοπές; Ή ένα βιβλίο που έχετε συνδέσει με το καλοκαίρι;Παιδική όχι. .. Εφηβική, ναι! Καλοκαίρι του 81, Πόρτο Ράφτη, παραλία από το πρωί μέχρι το σούρουπο, παρέες, γέλια, φωνές, παιχνίδι στην θάλασσα και κρυφές ματιές! Πάντα στην τσάντα μου ένα βιβλίο. .. Η διαθήκη της Έλενας. .. Έλενα Ακρίτα! Αγαπημένη! Βρείτε το νέο βιβλίο της Λένα Μαντά εδώ. Κυκλοφορεί απο τις εκδόσεις Ψυχογιός.

Κωνσταντίνος Κρομμύδας

Public Blog:  Πού- σε ποιο μέρος/ σημείο σας αρέσει να διαβάζετε το καλοκαίρι; Λατρεύω κάθε σημείο με ορίζοντα και γαλήνη! Ένα τέτοιο είναι η σκιά της μεγάλης καρυδιάς έξω από το σπίτι στο χωριό μου…Public Blog: Συμβουλές για ταξιδιώτες για τις καλοκαιρινές τους διακοπές; Αν πάτε στη Σαμοθράκη να περπατήσετε οπωσδήποτε δίπλα στις Βάθρες… ειδικά του Φονιά.Public Blog: Ποιο σύγχρονο βιβλίο ζηλέψατε και θα θέλατε να το έχετε γράψει;«Αγαπητέ θεέ» του Ε.Ε.Σμιτ Public Blog: Μια παιδική σας ανάμνηση από τις καλοκαιρινές διακοπές; Ή ένα βιβλίο που έχετε συνδέσει με το καλοκαίρι;Τα ατελείωτα απογεύματα δίπλα στο ποτάμι διαβάζοντας εικονογραφημένα που αγοράζαμε όλοι μαζί από το περίπτερο.Βρείτε το νέο βιβλίο του Κώνσταντίνου Κρομμύδα εδώ. Κυκλοφορεί απο τις εκδόσεις Διόπτρα.Για περισσότερα summer stories μπες εδώ