Summer stories με την Ανδριάννα Μπάμπαλη!

Περίληψη: Ο Αύγουστος έχει ήδη προχωρήσει για τα καλά και ο ήλιος μας έχεις δείξει τα...

Ο Αύγουστος έχει ήδη προχωρήσει για τα καλά και ο ήλιος μας έχεις δείξει τα δόντια του και μας έχει κάνει να αναζητούμε μανιωδώς την ιδανική παραλία για μπάνιο και διάβασμα πάνω στην αιώρα!Το Public Blog μίλησε με γνωστούς και αγαπημένους συγγραφείς, μουσικούς, ηθοποιούς και καλλιτέχνες και συγκέντρωσε τις αγαπημένες τους αναμνήσεις! Διαβάστε τι μας είπε η γνωστή τραγουδίστρια Ανδριάννα Μπάμπαληpublic - andriannaPublic Blog: Πού- σε ποιο μέρος/ σημείο σας αρέσει να διαβάζετε το καλοκαίρι; 

Νομίζω πως το ιδανικό μέρος για να διαβάσω ένα βιβλίο, είναι σε μια παραλία ήσυχη, κάτω απ’τη σκιά ενός δέντρου. Ο ήχος της θάλασσας και τα τζιτζίκια ως background είναι ιδανικά. Γενικά είμαι πιο καλοκαιρινός αναγνώστης, δηλαδή κάθε καλοκαίρι θα διαβάσω 3-4 βιβλία και θα τα ευχαριστηθώ πολύ περισσότερο.

Public Blog: Ποιο σύγχρονο βιβλίο ζηλέψατε και θα θέλατε να το έχετε γράψει;

Το τελευταίο βιβλίο που διάβασα είναι το Γκιακ του Δημοσθένη Παπαμάρκου. Εντυπωσιάστηκα πολυ και το πρώτο πράγμα που σκέφτηκα είναι πως θα ήθελα να δω τις ιστορίες στο σινεμά. Χάρηκα που έμαθα πως τον χειμώνα θα ανέβει ως παράσταση στο θέατρο. Καταπληκτικό, συγκινητικό βιβλίο.

 14 Ιουλίου 2016, η Ανδριάνα παρέα με το Γιώργο Ρούς και το Μιχάλη των Stavento, θα δώσουν μια μεγάλη συναυλία στην Αθήνα, στο "Θέατρο Βράχων"

Δες και τα υπόλοιπα summer stories.