Summer vinyl lovers: 4 επικοί δίσκοι σε τιμή-έκπληξη!

Περίληψη: H πιο μεγάλη ώρα (για βινύλια) είναι τώρα! Το Public αγαπάει τη μουσική, έχει ιδιαίτερη αδυναμία στο...

H πιο μεγάλη ώρα (για βινύλια) είναι τώρα! Το Public αγαπάει τη μουσική, έχει ιδιαίτερη αδυναμία στο βινύλιο και το αποδεικνύει με κάθε ευκαιρία. Γι’ αυτό τον λόγο, 4 κλασικοί δίσκοι που έγραψαν τη δική τους ιστορία,  έρχονται αποκλειστικά στo δισκοπωλείο του Public στην πιο χαμηλή τιμή που είχαν ποτέ.

Ο λόγος για την πρωτοβουλία του Public Vinyl 4 all, που συνεχίζεται και τον Ιούνιο, με δίσκους σε ειδική τιμή. Πάμε να δούμε ποιοι είναι αυτοί…

Υπέροχο Τίποτα – Γιάννης Αγγελάκας, Γιώργος Καρράς

Το «Υπέροχο Τίποτα» προέκυψε μέσα από τις αναζητήσεις του Γιώργου Καρρά σε μουσικά είδη πέρα από την ροκ. Στο δίσκο αυτό ο Γιώργος Καρράς, βασικός συνθέτης στις «Τρύπες», δεν φοβάται να πειραματιστεί με όργανα όπως το τσέλο, το βιολί, το ακορντεόν και πολλά άλλα, δημιουργώντας ένα ασυνήθιστο αποτέλεσμα. Τους στίχους των κομματιών ανέλαβε να γράψει ο Γιάννης Αγγελάκας και η ηχογράφηση έγινε τον Απρίλιο του 1993 στη Θεσσαλονίκη. Το αποτέλεσμα είναι ένας δίσκος με 7 μοναδικά τραγούδια της εναλλακτικής ροκ σκηνής.

The great Ray Charles – Ray Charles

Ο δεύτερος δίσκος του Ray Charles με την Atlantic Records του έδωσε μια μοναδική ευκαιρία να εκδηλώσει το μουσικό του ταλέντο. Το «The Great Ray Charles» είναι αυστηρά ορχηστικό και καλύπτει την Jazz από όλες τις πλευρές της. Ο Ray Charles «περιορίζεται» σε ρόλο πιανίστα, κάτι που όμως του δίνει τη δυνατότητα να αναδείξει την Jazz με τρόπο που θα σε κάνει να την αγαπήσεις ακόμα και αν δεν είναι από τα αγαπημένα σου ακούσματα.

Bleach – Nirvana

Το Bleach είναι το ντεμπούτο άλμπουμ των Nirvana και έμελλε να αλλάξει για πάντα τη ροκ σκηνή. Η μπάντα από το Aberdeen της Washington ήταν αυτή που έφερε την grunge στο προσκήνιο και άλλαξε ριζικά τη ροκ. Το Bleach δεν αγαπήθηκε αμέσως από το κοινό, αλλά θεωρείται σήμερα ένας από τους πιο σημαντικούς δίσκους της grunge. Όλα τα κομμάτια του δίσκου έχουν γραφτεί από τον Kurt Cobain και η έκδοση που θα βρεις στα ράφια του Public περιλαμβάνει και δύο μπόνους τραγούδια, που δεν περιλαμβάνονταν στην αρχική κυκλοφορία του 1989.

Deep Purple in Rock – Deep Purple

Το Deep Purple in Rock αποτελεί ένα από τα πρώτα παραδείγματα της hard rock και δεν θεωρείται άδικα ένα μουσικό ορόσημο. Το αριστούργημα της βρετανικής μπάντας κατάφερε να φέρει στο προσκήνιο τη Heavy Metal και ήταν το άλμπουμ που έκανε τους Deep Purple γνωστούς παγκοσμίως. Η επιρροή τραγουδιών, όπως το Child on Time, είναι εμφανής μέχρι και σήμερα σημαδεύοντας τη μουσική από την δεκαετία του ’70 και έπειτα.

Όποιο είδος μουσικής κι αν προτιμάς, στο Public θα βρεις τον δίσκο που να σε αντιπροσωπεύει. Και για όλο τον Ιούνιο, οι 4 μοναδικοί δίσκοι που συμμετέχουν στο Vinyl 4 All, μπορούν να γίνουν δικοί σου στην καθιερωμένη πλέον τιμή των €14,99!