Summer with Huawei: Διάλεξε smartphone και φύγαμε για παραλία!

Περίληψη: Η επιλογή smartphone δεν είναι εύκολη υπόθεση. Η αγορά είναι γεμάτη από εκπληκτικές συσκευές με κορυφαίες λειτουργίες, κομψό design και εντυπωσιακά τεχνικά χαρακτηριστικά.  Δίνουμε...

Η επιλογή smartphone δεν είναι εύκολη υπόθεση. Η αγορά είναι γεμάτη από εκπληκτικές συσκευές με κορυφαίες λειτουργίεςκομψό design και εντυπωσιακά τεχνικά χαρακτηριστικά

Δίνουμε έμφαση στην ανάλυση της κάμεραςτον αριθμό των φακών ή μήπως και τα δύο; Πόσο μεγάλη πρέπει να είναι μια οθόνη για να προσφέρει κορυφαία εμπειρία χρήσης δίχως να επηρεάζει το κράτημα της συσκευής; Είναι σημαντική ή όχι η πιστοποίηση IP, με την οποία ένα κινητό προστατεύεται από νερό και σκόνη; Ψάξαμε, βρήκαμε και σου παραθέτουμε τις καλύτερες προτάσεις της Huawei για το φετινό καλοκαίρι!

Αυτή τη στιγμή στον «θρόνο» των φωτογραφικών κινητών βρίσκεται το Huawei P30 Pro, που με τις τρομερές κάμερες στο πίσω μέρος του μπορεί να αποτυπώσει κάθε εμπειρία με τον καλύτερο τρόπο οποιαδήποτε ώρα της ημέρας. Είτε κάνεις τις βουτιές σου μέρα-μεσημέρι είτε κάνεις βραδινό μπάνιο, το Huawei P30 Pro δεν θα έχει πρόβλημα να καταγράψει κάθε στιγμή!

Και για να είσαι απόλυτα σίγουρος ότι το smartphone σου δεν θα πάθει τίποτα στην παραλία, η συσκευή έχει πιστοποίηση IP68, που σημαίνει ότι είναι ανθεκτική σε σκόνη και νερό. Αν σκοπεύεις να γεμίσεις το κινητό σου με φωτογραφίες και βίντεο αυτό το καλοκαίρι, τότε το Huawei P30 Pro των 256GB είναι ακόμα καλύτερη επιλογή, καθώς θα χωρέσει με ευκολία τα πάντα!

Αν πάλι είσαι προσεκτικός με τα gadget και δεν σε ανησυχεί το νερό, αλλά θέλεις σίγουρα μια εξαιρετική κάμερα στην τσέπη σου, τότε η σειρά Huawei P30 έχει πολλές ακόμα επιλογές που θα σε καλύψουν. Το Huawei P30 μπορεί να μην έχει τον periscope φακόγια «τρελό» zoom, αλλά σε κάθε άλλη περίσταση η κάμερά του είναι η κορυφαία. Μια ακόμα πιο οικονομική πρόταση είναι το Huawei P30 Lite, που διαθέτει μια από τις καλύτερες κάμερες στη μεσαία κατηγορία, αλλά και χωρητικότητα 128GB.

Για εσένα, πάλι, που δεν θες με τίποτα να ρισκάρεις να πάρεις το smartphone σου στην παραλία, αλλά θέλεις μαζί σου μια smart συσκευή, το tablet είναι η ιδανική εναλλακτική. Η μεγάλη οθόνη και η μπαταρία του Huawei T5 σού επιτρέπουν να σερφάρεις, να ακούς μουσική, να βλέπεις βίντεο και να επικοινωνείς, χωρίς να χρησιμοποιείς το smartphone σου. Για να έχεις πλήρη αυτονομία από τη συσκευή σου, όμως, επίλεξε το 4G μοντέλο, για να έχεις δίκτυο χωρίς να κάνεις hotspot το κινητό σου!

Πάρε, λοιπόν, μαζί σου τις αγαπημένες σου συσκευές και απόλαυσε την κάθε στιγμή. Δημιούργησε αναμνήσεις και κράτα κάθε στιγμή ζωντανή με τις εξαιρετικές κάμερες των Huawei συσκευών. Αν αυτές είναι αδιάβροχες κιόλας, δεν έχεις να ανησυχείς για τίποτα!