SunnyLife: Πάμε παραλία με τα πιο στυλάτα gadget!

Περίληψη: Πού πας χωρίς παγούρι, φορητό ηχείο και mini ανεμιστήρα; Πάμε παραλία με τα πιο ζηλευτά gadget!

Ποια θεωρείς απαραίτητα αξεσουάρ παραλίας; Μαγιό, πετσέτα και αντιηλιακό; Σίγουρα. Αυτά είναι τα... απολύτως αναγκαία. Υπάρχουν όμως και κάποια gadget παραλίας, που θα κάνουν level-up στις ώρες μας δίπλα στη θάλασσα ή την πισίνα. Πάμε να διαλέξουμε τα πιο στυλάτα!

Αρχίζουμε από τα βασικά: δεν μένουμε ποτέ χωρίς νερό. Γέμισε το μπουκάλι Kasbah με 1 λίτρο κρύο νερό για όλες τις ώρες που θα βρίσκεσαι κάτω από τον ήλιο και αν θες περισσότερη... σιγουριά για τη δροσιά του, προτίμησε την τσάντα-ψυγείο παραλίας Dolce Vita, την οποία μπορείς να γεμίσεις και με φρούτα για τις πρώτες λιγούρες. Αν τώρα η παρέα απαιτεί να μείνετε στην παραλία ως αργά, ένα καλοκαιρινό ανοιχτήρι σε σχέδιο ανανά θα φανεί ιδιαίτερα χρήσιμο για τις πρώτες μπύρες.

Αν έχεις αδυναμία στο μοτίβο του ανανά, σου έχουμε μια ακόμα cool πρόταση: ένας μικρός και φορητός ανεμιστήρας παραλίας Pineapple, που λειτουργεί με μπαταρίες, θα χαρίσει τη δροσιά του στις δύσκολες ώρες!

Διασκέδαση στην παραλία χωρίς μουσική γίνεται; Το φορητό ηχείο Kasbah και το φορητό ηχείο Dolce Classic από τη SunnyLife συνδέονται ασύρματα με το κινητό σου και έτσι μπορείς να παίζεις τα αγαπημένα σου κομμάτια όπου κι αν είσαι. Χάρη στο μικρό τους μέγεθος και βάρος τα ηχεία αυτά σε ακολουθούν παντού και ανεβάζουν... κατακόρυφα την ένταση!

Πριν την επόμενη εξόρμησή σου σε παραλία, έλα μια βόλτα από το κοντινότερο κατάστημα Public ή το public.gr. Εδώ θα βρεις ό,τι χρειάζεσαι για ατελείωτο summer fun!