Summer is a state of mind: Διακοπές στην παραλία ή το σπίτι;

Περίληψη: Ακόμα και αν περάσεις το καλοκαίρι στη δροσερή σου βεράντα, κάν'το με στυλ!

Όποια και να είναι τα σχέδιά σου για το φετινό καλοκαίρι, διακοπές στην παραλία ή στη δροσερή σου βεράντα, δεν πρέπει να ξεχνάς το summer mood! Τι κι αν οι διακοπές θα κρατήσουν μόνο λίγες ημέρες; Φτιάξε τη διάθεσή σου με στυλάτα αξεσουάρ και για τον υπόλοιπο καιρό... φέρε το καλοκαίρι στο σπίτι! Πώς; Με καλοκαιρινά accessories SunnyLife από το Public!

Ξεκινάμε ανανεώνοντας τον εξοπλισμό της παραλίας. Χρειάζεσαι οπωσδήποτε μια καινούργια πετσέτα θαλάσσης σε φρέσκα χρώματα και ίσως διαφορετικό από τα συνηθισμένα σχήμα. Όπως η στρογγυλή πετσέτα παραλίας SunnyLife Catalina, σε στρογγυλό σχήμα, για να απλωθείς με άνεση και χάρη!

Εκτός από στυλάτες, οι πετσέτες SunnyLife είναι έξτρα απορροφητικές, με ειδική επένδυση, η άμμος δεν κολλάει πάνω τους και στεγνώνουν γρήγορα. Οπότε, αν προτιμάς το κλασικό σχήμα πετσέτας, δεν έχεις παρά να επιλέξεις ένα από τα υπόλοιπα όμορφα σχέδια που θα βρεις στο Public. Οι πετσέτες Block Party και Dolce Classic, για παράδειγμα, καλύπτονται από ένα μοτίβο με ευθείες γραμμές ενώ η πετσέτα Kasbah καλύπτεται από άκρως καλοκαιρινούς κοκοφοίνικες.

Το καλοκαίρι δεν τελειώνει στην παραλία - συνεχίζεται και στο σπίτι! Με μικρές αλλαγές στη διακόσμηση θα φέρεις μεγάλες αλλαγές στη διάθεσή σου.

Ξεκινάμε από τα πολύ απλά, όπως ένα νέο κερί σε καλοκαιρινό σχέδιο. Σχήματα όπως η γοργόνα, το κοχύλι, ο μονόκερος και ο κάκτος δημιουργούν ατμόσφαιρα καλοκαιρινή! Και όταν τα ανάψεις, γεμίζουν τον χώρο με χαμηλό φωτισμό και ελαφριά αρώματα για περίπου 5 ώρες.

Βρες στα καταστήματα Public και στο public.gr ακόμα περισσότερα αξεσουάρ SunnyLife και ζήσε ένα μαγευτικό καλοκαίρι όπου και αν βρεθείς!