Καλοκαίρι με SunnyLife: Διαλέγουμε φουσκωτά για πισίνες και ακρογιαλιές!

Περίληψη: Η διασκέδαση σε πισίνες και ακρογιαλιές θέλει το... φουσκωτό της. Ξεκινάμε από τα funky φουσκωτά της SunnyLife και διαλέγουμε τα πιο στυλάτα για τις φετινές βουτιές μας!

Ας το παραδεχτούμε: Σε ποιον δεν αρέσει το παιχνίδι με στρώματα θαλάσσης, κουλούρες και λοιπά φουσκωτά; Πόσες φορές δεν έχουμε χαλαρώσει πάνω τους ενώ πλέουμε στη θάλασσα, μέχρι κάποιος από την παρέα να έρθει ύπουλα και να μας ρίξει στο νερό; Πριν, λοιπόν, βάλουμε πλώρη για πισίνες και ακρογιαλιές, διαλέγουμε τα πιο στυλάτα φουσκωτά για τις φετινές μας βουτιές. Από τη SunnyLife και το Public φυσικά! 

Αρχή από την κλασική (αλλά καθόλου βαρετή) κουλούρα και συγκεκριμένα τη φουσκωτή κουλούρα πισίνας glitter. Αν είναι απλή για σένα, τότε προτίμησε μια κουλούρα με το αγαπημένο σου μυθικό πλάσμα. Ανέβα στη φουσκωτή κουλούρα unicorn ή κάνε τη γοργόνα με τη φουσκωτή κουλούρα mermaid και τράβα πάνω σου όλα τα βλέμματα!

Με τέτοια... φαντασμαγορικά σχέδια και χρώματα τα παιδιά δεν γίνεται να μη ζητήσουν κι αυτά το δικό τους φουσκωτό για τη θάλασσα. Διάλεξε για εκείνα ένα παιχνιδιάρικο σχέδιο, όπως το φουσκωτό buddy croc. Μη ξεχνάς, ωστόσο, ότι τα παιδιά χρειάζονται συνεχή επίβλεψη, για να μείνουν ασγαλή! 

Και αφού καταλήξαμε σε φουσκωτό παιχνίδι για τα παιδιά, ας επιστρέψουμε σε funky καλοκαιρινά σχέδια, όπως τη φουσκωτή κουλούρα πισίνας heartΓια κάτι πιο εκκεντρικό, δες και τη φουσκωτή κουλούρα πισίνας rose gold.

Έλα στο κοντινότερο κατάστημα Public ή μπες στο public.gr και ανακάλυψε δεκάδες ακόμα στρώματα και φουσκωτά αξεσουάρ πισίνας ή θαλάσσης, για να κάνεις το καλοκαίρι σου ακόμα πιο δροσερό και διασκεδαστικό!