«Syberia: The World Before»: ανακοινώθηκε το επόμενο Syberia!

Περίληψη: Η Microids ανακοίνωσε το νέο μέρος της σειράς Syberia, ετοιμάζοντας τους παίκτες για άλλο ένα...

Η Microids ανακοίνωσε το νέο μέρος της σειράς Syberia, ετοιμάζοντας τους παίκτες για άλλο ένα μυστηριώδες ταξίδι. Την ευθύνη του Syberia: The World Before έχει ξανά ο Benoit Sakal και μέχρι στιγμής δεν υπάρχει καμία περαιτέρω πληροφορία για τις κονσόλες στις οποίες θα κυκλοφορήσει το παιχνίδι, αλλά και την ημερομηνία που θα είναι διαθέσιμο στους gamers. Το Syberia: The World Before αναπτύσσεται εδώ και 18 μήνες και αναμένεται να φέρει στο προσκήνιο άλλο ένα σενάριο γεμάτο μυστήριο, συναίσθημα και εξερεύνηση.

«Σήμερα, είμαι πολύ χαρούμενος που θα συνεχίσω το ταξίδι της Kate και θα μοιραστώ αυτήν την περιπέτεια με την ομάδα της Microids. Θέλουμε να προσφέρουμε στους λάτρεις της σειράς μια ιστορία με ατμόσφαιρα τόσο μυστηριώδη όσο και στα προηγούμενα επεισόδια, με περισσότερα αυτόματα, γρίφους και ασυνήθιστους χαρακτήρες. Ανυπομονώ να μοιραστώ την εξέλιξη του παιχνιδιού και το σύμπαν του μαζί σας», δήλωσε ο Benoit Sokal, καλλιτεχνικός διευθυντής και συγγραφέας της ιστορίας.

Γνωρίστε τη σειρά μέσα από τα προηγούμενα παιχνίδια Syberia που μπορείτε να βρείτε στα καταστήματα Public και στο Public.gr.