Συλλεκτικά πικάπ για φανατικούς του βινυλίου!

Περίληψη: Το βινύλιο ποτέ δεν πεθαίνει, δεν το σκιάζει... CDιέρα καμμιά! Αν βλέπεις κι εσύ τον...

Το βινύλιο ποτέ δεν πεθαίνει, δεν το σκιάζει... CDιέρα καμμιά! Αν βλέπεις κι εσύ τον εαυτό σου στην κατηγορία των… αθεράπευτα βινυλιακών, τότε δεν είσαι μόνος -- ἤ μόνη. Έχεις την τύχη να ανήκεις σε μια πολύ ιδιαίτερη ομάδα ανθρώπων, διασπαρμένων σε όλο τον κόσμο, οι οποίοι δεν "εντυπωσιάστηκαν" από την απόδοση των CD, ούτε "ψήθηκαν" να αντικαταστήσουν όλους τους δίσκους της συλλογής τους με κάποιο ψηφιακό μέσο. Αντιθέτως, παρέμειναν κολλημένοι (με την καλή έννοια πάντα) στους (συνήθως) μαύρους δίσκους των 12 ιντσών και των 33⅓ στροφών, ακόμη κι όταν τα εργοστάσια κατασκευής δίσκων έκλειναν το ένα μετά το άλλο και οι δισκογραφικές εταιρίες σταματούσαν να κυκλοφορούν οτιδήποτε σε αυτό το μέσο. Ευτυχώς, όμως, μαζί με τους δίσκους έχουν και οι καιροί γυρίσματα. Το βινύλιο τα τελευταία χρόνια έχει κάνει θριαμβευτικό come-back και εδώ και αρκετά χρόνια το βρίσκεις στις κατάλληλα διαμορφωμένες περιοχές στο εσωτερικό των Public. Και, προφανώς, οι δισκογραφικές εταιρείες έχουν "ξυπνήσει" και, εφ' όσον η "μοντερνομανία" του CD έχει περάσει προ πολλού, έχουν αρχίσει να εκδίδουν άλμπουμ, παλιά αλλά και νέα, σε βινύλιο. Και βέβαια, πολλές είναι οι εταιρείες που κατασκευάζουν πικάπ, ολοκαίνουρια και ενσωματώνοντας την τελευταία λέξη της τεχνολογίας. Από τη στιγμή, όμως, που οι περισσότεροι πλέον δεν έχουμε πικάπ, είτε γιατί δεν είχαμε ποτέ είτε γιατί αυτό που είχαμε όταν οι δίσκοι βινυλίου ήταν στα "χάι" τους έχει πλέον χαλάσει, επιβάλλεται να δούμε τι νέο κυκλοφορεί, ώστε να μπορούμε να απολαμβάνουμε τους δίσκους μας, νέους και παλιούς, με άψογο ήχο. Πλέον, όμως, οι κατασκευαστές, εκτός του άψογου ήχου, μας παρέχουν και την ευκαιρία να έχουμε ένα πικάπ με άψογο στυλ, με ειδικές συλλεκτικές κυκλοφορίες!

Ricatech EP1970 Elvis Presley Limited Edition

Άκρως συλλεκτική έκδοση, το πικάπ της Ricatech έχει εντονότατο άρωμα 70s και αναβιώνει την εποχή που ο Βασιλιάς του Rock 'n' Roll μεσουρανούσε στις πίστες του Las Vegas. Το φορητό αυτό πικάπ έρχεται σε άσπρο χρώμα με χρυσά χερούλια και γωνίες (εν είδει βαλίτσας), ενώ φέρει και ειδικά επεξεργασμένες φωτογραφίες του ενός και μοναδικού Elvis.

Pro-Ject Essential III George Harrison Limited Edition

Το κορυφαίο και βραβευμένο (EISA Award, Best Value Turntable, 2017-2018) πικάπ της Pro-Ject έρχεται σε μια ειδική και πανέμορφη έκδοση, αφιερωμένη στο "σκαθάρι" της rock, τον George Harrison. Το design του πικάπ αποτελεί δημιουργία του Shepard Fairey και του Studio Number One, ειδικά για την οικογένεια Harrison, με έντονες επιρροές από την εποχή που ο Harrison και οι υπόλοιποι Beatles είχαν μαγευτεί από τη μουσική και τη φιλοσοφία της Ινδίας.Και βέβαια, για ακόμη περισσότερα πικάπ, δίσκους βινυλίου και ό,τι άλλο μπορεί να χρειαστείς, έλα στο κοντινότερο κατάστημα Public!