Οι συλλεκτικές εκδόσεις του νέου God of War προσφέρουν “μυθικό” περιεχόμενο!

Περίληψη: Χαράς ευαγγέλια για τους απανταχού φίλους της Sony και ειδικά της σειράς παιχνιδιών God of...

Χαράς ευαγγέλια για τους απανταχού φίλους της Sony και ειδικά της σειράς παιχνιδιών God of War, αφού το επόμενο κεφάλαιο του δημοφιλούς franchise θα είναι σε τρεις μήνες κοντά μας. Στη σχετική ανακοίνωση στο επίσημο Blog του PlayStation, η Sony Santa Monica ανακοίνωσε ότι ο Kratos θα επιστρέψει στο PS4 στις 20 Απριλίου του 2018. Όπως, δε, έγινε γνωστό μέσα από ανάρτηση στην Ελληνική σελίδα Facebook του Sony PlayStation, ο τίτλος θα κυκλοφορήσει στη χώρα μας πλήρως μεταγλωττισμένος. Παράλληλα με την ανακοίνωση της ημερομηνίας κυκλοφορίας, η Sony αποκάλυψε και τις ειδικές εκδόσεις που είναι ήδη διαθέσιμες για προ-παραγγελία.  Εκτός από την “απλή” έκδοση που θα περιλαμβάνει μόνο το παιχνίδι, οι πιο φανατικοί της σειράς θα έχουν τις παρακάτω δύο επιλογές.

God of War Limited Edition

Η πρώτη και πιο προσιτή εκ των δύο ειδικών εκδόσεων, με κόστος €79,99, εκτός από το παιχνίδι, περιλαμβάνει συλλεκτικό Steelbook με το λογότυπο των Huldra Bros, το βιβλίο The Art of God of War” με αποκλειστικό artwork, την έκδοση του οποίου έχει επιμεληθεί η  Dark Horse, καθώς και έξτρα περιεχόμενο σε ψηφιακή μορφή (το σετ πανοπλίας Death’s Vow, η ασπίδα Exile’s Guardian, και ένα δυναμικό θέμα για το περιβάλλον του PS4).

God of War Collector’s Edition

Μπορεί το κόστος της να φτάνει τα €149,99, όμως είναι δίχως αμφιβολία η έκδοση που θα θέλεις να αποκτήσεις αν είσαι hardcore οπαδός της σειράς. Μέσα στο μεγάλο πακέτο της Collector’s Edition θα βρεις ένα αγαλματίδιο 23 εκατοστών του Kratos και του γιου του Atreus –κατασκευής Gentle Giant-, δύο σκαλιστές φιγούρες των αδελφών Huldra και έναν υφασμάτινο χάρτη του παιχνιδιού. Εξυπακούεται ότι δεν λείπει το συλλεκτικό Steelbook  καθώς και το έξτρα περιεχόμενο σε ψηφιακή μορφή (το σετ πανοπλίας Death’s Vow, η ασπίδα Exile’s Guardian, το Art book και  το comic από την Dark Horse, και το δυναμικό θέμα για το περιβάλλον του PS4).Και για να μπεις στο κλίμα και να αποφασίσεις ποια έκδοση θα προ-παραγγείλεις, δες άλλη μία φορά το trailer του παιχνιδιού!