Φήμες για συνεργασία Microsoft & Nintendo για το Switch

Περίληψη: Nintendo και Microsoft φαίνεται πως είναι αρκετά κοντά, αφού οι φήμες των τελευταίων ημερών τις...

Nintendo και Microsoft φαίνεται πως είναι αρκετά κοντά, αφού οι φήμες των τελευταίων ημερών τις θέλουν να έχουν εξετάσει πολλαπλά ενδεχόμενα συνεργασίας.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες που διαρρέουν από διάφορες πηγές στο εξωτερικό, στόχος της Microsoft είναι να βάλει το Nintendo Switch στη λίστα των συμβατών συσκευών που θα μπορούν να υποστηρίξουν την υπηρεσία Xbox Game Pass.

Τι σημαίνει αυτό; Πως η Microsoft αναζητά ένα τρόπο να μπορεί να προσφέρει τα 100+μηνιαία παιχνίδια και στους κατόχους του υβριδικού συστήματος της Nintendo.

Στο πώς θα γίνει αυτό από τη στιγμή που η ισχύς της κονσόλας δεν μπορεί να στηρίξει τα πάντα, η απάντηση είναι απλή: Project x Cloud. Πρόκειται για τη νέα πλατφόρμα game streaming που ετοιμάζει η Microsoft εδώ και καιρό και θα αποκαλυφθεί κατά πάσα πιθανότητα μέσα στους επόμενους μήνες.

Μέσω της διαδικασίας streaming, οι κάτοχοι του Nintendo Switch θα μπορούν να απολαύσουν παιχνίδια που «τρέχουν» σε απομακρυσμένα συστήματα και εμφανίζονται στο σύστημά τους μέσω διαδικτύου.

Προς το παρόν δεν υπάρχει κάποια παραπάνω πληροφορία, αλλά αυτές οι φήμες είναι αρκετές, για να φέρουν τα πάνω-κάτω στην αγορά και να μας κάνουν να ανυπομονούμεγια ακόμη περισσότερες ανακοινώσεις μέσα στο 2019!

Βρείτε όλα τα προϊόντα Nintendo Switch (bundles και software) στα καταστήματα Public και στο public.gr!