Αυτά είναι τα πιο ακριβά iPhone του κόσμου

Περίληψη: Μπορεί να ανήκεις στους λάτρεις ή σε εκείνους που αρνούνται πεισματικά να υποκύψουν στη γοητεία...

Μπορεί να ανήκεις στους λάτρεις ή σε εκείνους που αρνούνται πεισματικά να υποκύψουν στη γοητεία της Apple και των νέων iPhone - ωστόσο αποκλείεται να μην έχεις δει κάποιο από τα εντυπωσιακά unboxing videos ή reviews του iPhone Χs και του Xs Max.

Κι αν θεωρείς ότι η τιμή τους είναι... εξωπραγματική, ρίξε μια ματιά στα παρακάτω custom iPhone που έχουν κυκλοφορήσει κατά καιρούς και -εύλογα- κλέβουν εντυπώσεις!

Legend iPhone X Lu Edition

Σχεδιασμένο από το luxury brand Legend και εμπνευσμένο από την παραδοσιακή κινεζική τέχνη, αυτό το iPhone X ξεχωρίζει από τον χρυσό (24K) κινέζικο δράκο με μάτια από κόκκινα διαμάντια στο κέντρο της πλάτης. Θα μπορούσε να γίνει δικό σου για πάνω από €3.700 ευρώ...

Stuart Hughes iPhone X Bitcoin Edition

Ντυμένο με δέρμα κροκοδείλου, με επιχρυσωμένο πλαίσιο 18K και το σύμβολο του Bitcoin στολισμένο με 57 διαμάντια στη θέση του δαγκωμένου μήλου, είναι το iPhone που θα έπρεπε να κρατάς αν έβγαλες χρήματα από τον πυρετό του crypto-mining. Δικό σου για μόλις €10.283!

Stuart Hughes iPhone 4S Elite Gold

Μπορεί να έχουν περάσει 7 χρόνια από τότε που κυκλοφόρησε το iPhone 4S, όμως η έκδοση του Stuart Hughes εξακολουθεί να έχει τα πρωτεία του κόστους. Κατασκευασμένη σε δύο αντίτυπα, ντυμένη σε χρυσό 24Κ, στολισμένη με 554+1 διαμάντια συνολικού βάρους 116 καρατίων και θήκη από καθαρή πλατίνα, κόστιζε «μόλις» €6,86 εκατομμύρια.

Δες περισσότερα για τις νέες αφίξεις της Apple εδώ.