Νέα μηχανικά πληκτρολόγια Logitech: γρήγορα, ελαφριά, πανίσχυρα!

Περίληψη: Τα μηχανικά πληκτρολόγια έχουν γίνει η μεγάλη αδυναμία των gamers τα τελευταία χρόνια. Η αίσθηση...

Τα μηχανικά πληκτρολόγια έχουν γίνει η μεγάλη αδυναμία των gamers τα τελευταία χρόνια. Η αίσθηση που προσφέρουν, σε συνδυασμό με την πολύ γρήγορη και υψηλής ακρίβειας απόκριση, είναι κάτι που πολλοί χρήστες επιζητούν.

Συνήθως, όμως, ακόμα και τα μικρότερα μηχανικά πληκτρολόγια, είναι αρκετά ογκώδη. Ωστόσο η Logitech έρχεται να αλλάξει αυτή τη «νόρμα» με τα Logitech G815 και Logitech G915.

Τα νέα μηχανικά πληκτρολόγια της Logitech διαθέτουν τα καινούργια GL Switches της εταιρίας, τα οποία είναι χαμηλού προφίλ. Έτσι, τα δύο πληκτρολόγια προσφέρουν την ίδια αίσθηση πληκτρολόγησης που περιμένεις από ένα μηχανικό πληκτρολόγιo, αλλά είναι εξαιρετικά λεπτά και ελαφριά.

Η ταχύτητα, η ακρίβεια και οι επιδόσεις δεν θυσιάζονται, παρότι το συνολικό ύψος του πληκτρολογίου έχει «κοπεί» στο μισό. Τα νέα low profile GL switches της Logitech θα κυκλοφορήσουν σε τρεις εκδόσεις, για να μπορείς να επιλέξεις αυτή που καλύτερα ανταποκρίνεται στις ανάγκες σου.

Η βασική διαφορά μεταξύ των δύο μοντέλων είναι πως το Logitech G915 είναι ασύρματο, ενώ το G815 ενσύρματο. Και τα δύο, όμως, είναι κατασκευασμένα από αλουμίνιο και έχουν τον ίδιο σχεδιασμό. Από δύο τόσο premium μηχανικά πληκτρολόγια δεν θα μπορούσε να λείπει φυσικά ο RGB φωτισμός. Τόσο το G815, όσο και το ασύρματο G915, υποστηρίζουν το λογισμικό Lightsync, με το οποίο μπορείς να δώσεις στα πλήκτρα σου ό,τι χρώμα θες.

Στο ασύρματο G915 ο RGB φωτισμός θα έχει επίπτωση στη μπαταρία όπως είναι λογικό. Με ενεργοποιημένο το Lightsync, το Logitech 915 θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί για 12 ημέρες πριν χρειαστεί φόρτιση, αλλά χωρίς αυτό μπορεί να αντέξει μέχρι και 135!

Αν, λοιπόν, θέλεις μηχανικό πληκτρολόγιο που δεν θα γεμίζει το χώρο στο γραφείο σου, τα νέα πληκτρολόγια της Logitech είναι φτιαγμένα για σένα.