What's new. Παιδί.
Τα παιχνίδια Star Wars μας εκτοξεύουν!
share mail icon share facebook icon share twitter icon share google plus icon
< Τα παιχνίδια Star Wars μας εκτοξεύουν!
> Τα παιχνίδια Star Wars μας εκτοξεύουν!
29 ΜΑΡΤΙΟΥ 2016

Τα παιχνίδια Star Wars μας εκτοξεύουν!

Η ταινία Star Wars: Η Δύναμη Ξυπνάει, μέσα σε λίγες μόνο ημέρες προβολής, κατάφερε να σπάσει όλα τα ρεκόρ εισπράξεως στον κόσμο!

Η κινηματογραφική υπερπαραγωγή της Walt Disney Co ξεπέρασε το φράγμα του 1 δις δολαρίων και έγινε η πρώτη ταινία στον κόσμο που φτάνει σε αυτό το επίπεδο μέσα σε μόλις 12 ημέρες από την κυκλοφορία της! Πιο συγκεκριμένα, η ταινία έκανε εισπράξεις 286,8 εκ. δολαρίων το δεύτερο Σαββατοκύριακο της προβολής της, γεγονός που υποδηλώνει τη φρενίτιδα που έχει προκαλέσει σε μικρούς και μεγάλους σε όλο τον κόσμο!

Κι όμως οι εκδηλώσεις λατρείας για το «φαινόμενο» που ακούει στο όνομα Star Wars δεν περιορίζονται μόνο μέσα στις κινηματογραφικές αίθουσες! Η νέα συλλογή προϊόντων “Star Wars: Η Δύναμη Ξυπνάει” υπάρχει πλέον διαθέσιμη στην Ελλάδα, με μοναδικά παιχνίδια εμπνευσμένα από τους χαρακτήρες και τις μάχες της ταινίας, τα οποία είναι σίγουρο ότι θα χαρίσουν ξεχωριστές στιγμές στους φανατικούς του είδους!

Το Infokids.gr συγκέντρωσε τα 9 πιο δημοφιλή παιχνίδια που βασίζονται στην ταινία “Star Wars: Η Δύναμη Ξυπνάει“. Διαδραστικές φιγούρες, φωτόσπαθα, τηλεκατευθυνόμενα, επιτραπέζια, Star Wars LEGO® σετ και πολλά ακόμα νέα παιχνίδια με έντονο το στοιχείο της τεχνολογίας περιμένουν τα παιδιά από τη νέα χρονιά στα καταστήματα Public.

Το Sphero BB-8 droid θα σε συντροφεύσει στις περιπέτειές σου στον γαλαξία!
Το Sphero BB-8 droid θα σε συντροφεύσει στις περιπέτειές σου στον γαλαξία!

Το τηλεκατευθυνόμενο Sphero BB-8 droid έρχεται να μας συντροφεύσει σε αξέχαστες περιπέτειες στον γαλαξία! Ένα καταπληκτικό παιχνίδι – gadget λειτουργεί με εσωτερικό γυροσκόπιο, είναι μεταλλικής κατασκευής και φτάνει περίπου τα 4 km/h. Το πιο εντυπωσιακό είναι ο χειρισμός που γίνεται μέσω εφαρμογής στο κινητό ή tablet (android / ios / windows phone) και οι άπειρες λειτουργίες όπως φωνητικές εντολές (αγγλικά), εγγραφή βίντεο, προβολή ολογραμμάτων στο κινητό. Έχει περίπου playability time 60 λεπτά μέχρι να χρειαστεί φόρτιση και ενσωματωμένη κάμερα με εμβέλεια 30 μέτρων.

Η Hasbro φέρνει τα Furby στον κόσμο του Star Wars!
Η Hasbro φέρνει τα Furby στον κόσμο του Star Wars!

Τα Furby καταφθάνουν στον κόσμο του Star Wars με τη φιγούρα Furbacca! Το πλήρως ολοκληρωμένο παιχνίδι με την εφαρμογή για το κινητό βγάζει τους τρομακτικούς ήχους του Chewbacca, μουρμουρίζει τραγούδια από τις ταινίες Star Wars και συμμετέχει σε εικονικές δραστηριότητες! Η εφαρμογή Furbacca companion είναι διαθέσιμη για λήψη από το App Store και το Google Play. Δεν απαιτείται χρήση της εφαρμογής Furbacca companion όταν παίζετε με τη φιγούρα Furbacca.

Αναπαραστήστε τις μεγαλύτερες μάχες με αυτό το φωτόσπαθο της Μαύρης Σειράς!
Αναπαραστήστε τις μεγαλύτερες μάχες με αυτό το φωτόσπαθο της Μαύρης Σειράς!

Αναπαραστήστε τις μεγαλύτερες μάχες και αποστολές από το έπος του Star Wars με το ηλεκτρονικό φωτόσπαθο Star Wars E7 της Μαύρης Σειράς! Ο Luke Skywalker είναι αυθεντία στο φωτόσπαθο και έχει μεταδώσει τις γνώσεις του στη νέα γενιά των Jedi που τον ακολουθούν. Μικροί και μεγάλοι μπορείτε να γίνετε κι εσείς σαν τον Luke Skywalker με αυτό το Force FX φωτόσπαθο που διαθέτει φωτισμό, ηχητικά εφέ και μεταλλική λαβή.

Η γαλαξιακή περιπέτεια συνεχίζεται και στο μοναδικό κόσμο της LEGO®! Μοντέλα με απίστευτη λεπτομέρεια θα κάνουν σίγουρα τις κατασκευές μια αξέχαστη εμπειρία! Με τα νέα σετ LEGO® οι μικροί και οι μεγάλοι fans των ταινιών μπορούν να ξαναζήσουν μοναδικές περιπέτειες, κατασκευάζοντας και ανακαλύπτοντας απίθανες λειτουργίες των νέων μοντέλων LEGO® που εκτοξεύουν τη δράση και τη διασκέδαση.

Μπείτε στον κόσμο των Star Wars και ξεκινήστε τη δράση και την περιπέτεια με τις μεγάλες και διαδραστικές φιγούρες Stormtrooper και Kylo Ren. Ο Stormtrooper διαθέτει 4 διαφορετικές λειτουργίες παιχνιδιού με ομιλία, κίνηση, φώτα και εφέ ήχων, ενώ το διαδραστικό ρομπότ Kylo Ren με το ελεγχόμενο φωτόσπαθο δυναμικής τεχνολογίας, διαθέτει 3 διαφορετικούς τρόπους παιχνιδιού: διαδραστική εκπαίδευση, λετουργία μάχης και λετουργία ομιλίας.

Κατακτήστε τον Γαλαξία με την Νέα Monopoly Star Wars!
Κατακτήστε τον Γαλαξία με την Νέα Monopoly Star Wars!

Κατακτήστε τον Γαλαξία των Star Wars με τη Νέα Monopoly Star Wars! Σχηματίστε ομάδες και αποφασίστε αν θα είστε στην πλευρά των Επαναστατών ή της Αυτοκρατορίας. Κατακτήστε τους Πλανήτες, χτίστε βάσεις και κυριαρχήστε το σύμπαν. Χρησιμοποιήστε τη Δύναμη και παίξτε με τις πανίσχυρες Κάρτες Δύναμης για να αλλάξετε το πεπρωμένο σας και να γυρίσετε το παιχνίδι υπέρ σας .Μην ξεχνάτε όμως ότι στο τέλος ο απόλυτος νικητής είναι μόνο ένας!

Το φωτόσπαθο Bladebuilders προσφέρει περισσότερους από 100 συνδυασμούς!
Το φωτόσπαθο Bladebuilders προσφέρει περισσότερους από 100 συνδυασμούς!

Το απόλυτο φωτόσπαθο του συστήματος Bladebuilders προσφέρει στα παιδιά μοναδικά εξαρτήματα για να δημιουργούν 100 και πλέον συνδυασμούς με τη φαντασία τους! Το Jedi Master Lightsaber έχει όψη όμοια με την ταινία! Διατίθεται με ένα κύριο φωτόσπαθο, το οποίο διαθέτει φώτα και ήχους, δύο ανεξάρτητα ξίφη φωτός, λαβή επέκτασης, δύο συνδέσμους αγκώνα, διπλό σύνδεσμο και σταυρωτό σύνδεσμο.

Δημιούργησε με τα νέα σετ δημιουργικότητας Star Wars Play-Doh!
Δημιούργησε με τα σετ δημιουργικότητας Star Wars Play-Doh!

Αν είσαι μπαμπάς και θες το παιδί σου να γίνει Jedi από νωρίς, πρέπει οπωσδήποτε να επενδύσεις στα νέα σετ δημιουργικότητας Play-Doh! Κάθε βαζάκι – χαρακτήρας Star Wars διαθέτει ένα μοναδικό αξεσουάρ με καλουπάκια για να δημιουργήσεις τις αγαπημένες σου σκηνές από την ταινία Star Wars. Αναπτύσσει τις κατάλληλες κινητικές ικανότητες, μαθαίνει στα παιδιά παιχνίδι ρόλων, αναπτύσσει τη δημιουργικότητα και τη φαντασία τους.

Επιπλέον, ο Κύριος Πατάτας μεταμφιέζεται στους Spudtrooper και Luke Frywalker από την ταινία Star Wars! Κάθε χαρακτήρας διαθέτει αξεσουάρ για να συνδυάσεις, όπως το φωτόσπαθο του Luke και ο εκτοξευτής του Stormtrooper! Υπάρχουν πολλοί συνδυασμοί όπου οι μικροί Jedi και συλλέκτες του Star Wars θα λατρέψουν να δημιουργήσουν!

Πίστα εκτόξευσης με περιστροφή 360 μοίρες
Πίστα εκτόξευσης με περιστροφή 360 μοίρες

Για το τέλος κρατήσαμε το πιο εντυπωσιακό! Ζωντανέψτε τη σκηνή της απόδρασης του σκάφους Millenium Falcon από τον πλανήτη Jakku και δώστε μάχη με τα Tie Fighters! Το παιχνίδι αυτό είναι συναρπαστικό γιατί διαθέτει μοχλό με τον οποίο μπαίνουν σε λειτουργία τα σκάφη και περιστρέφονται 360 μοίρες! Ζήστε την αίσθηση μιας πραγματικής μάχης στο διάστημα, με τους αυθεντικούς ήχους της και απλά επιλέξτε με ποιο μέρος θα είστε!

Για περισσότερα παιχνίδια Star Wars δείτε εδώ.

Tags: Star Wars

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Σχετικές ειδήσεις

    Copyright © 2019 Publicworld S.A.
    Public Blog