Τα Public γίνονται 10 χρόνων!

Περίληψη: Τα Public γιορτάζουν και κάνουν ακόμα περισσότερα για σένα με τις καλύτερες προσφορές σε προϊόντα...

Τα Public γιορτάζουν και κάνουν ακόμα περισσότερα για σένα με τις καλύτερες προσφορές σε προϊόντα τεχνολογίας και ψυχαγωγίας!Τα Public συμπληρώνουν φέτος τα 10 χρόνια δραστηριότητας τους στην ελληνική αγορά και συνεχίζουν να προσφέρουν κάθε μέρα ακόμα περισσότερα στους επισκέπτες κάθε ηλικίας! Περισσότερα από 500.000 προϊόντα τεχνολογίας και ψυχαγωγίας σε μια μεγάλη γκάμα τιμών, περισσότερα από 100.000 προϊόντα ανοιχτά για δοκιμή στα καταστήματα, μια μοναδική εμπειρία εξυπηρέτησης, μια μεγάλη γκάμα από ολοκληρωμένες υπηρεσίες, καθώς επίσης απίστευτες προσφορές και ευκαιρίες είναι μόνο μερικά από όσα μπορείς να ανακαλύψεις κάνοντας μια βόλτα στα Public!Μπαίνοντας δυναμικά στη 2η δεκαετία της ζωής τους, τα Public διαθέτουν την ορμή και τη διάθεση που έχει ένα παιδί 10 ετών! Στόχος τους είναι διαρκώς να εξελίσσονται για τους πελάτες τους και τους ανθρώπους τους, και να συνεχίσουν να προσφέρουν στους επισκέπτες τους ένα μοναδικό συνδυασμό προϊόντων και υπηρεσιών και μία απίστευτη εμπειρία για όλη την οικογένεια.Tα Public πρωτο-συστήθηκαν στην ελληνική αγορά το 2005 ανοίγοντας το πρώτο κατάστημα στο εμπορικό κέντρο Mediterranean Cosmos της Θεσσαλονίκης. Σήμερα, αν και μόλις 10 ετών, τα Public είναι η μεγαλύτερη αλυσίδα πολυκαταστημάτων τεχνολογίας και ψυχαγωγίας στην Ελλάδα με 45 καταστήματα σε όλη τη χώρα και 25 εκατομμύρια επισκέπτες ετησίως!Επισκέψου το κατάστημα Public που βρίσκεται δίπλα σου, δοκίμασε live όλα τα νέα προϊόντα όπως: υπολογιστές, tablets, smartphones, προϊόντα ήχου και εικόνας, wearables, gadgets και gaming, ενημερώσου για όλα τα trends, παρακολούθησε ενδιαφέρουσες εκδηλώσεις, προμηθεύσου εισιτήρια για θεάματα και απόλαυσε τον καφέ σου με θέα στα 3 Public Cafe στην Αθήνα ή τον Πειραιά. Μην ξεχνάς:
  • Μόνο στα Public έχεις τη δυνατότητα να επιλέξεις μέσα από μια μεγάλη γκάμα προϊόντων τεχνολογίας όπως smartphones, tablets, τηλεοράσεων και υπολογιστών και να τα δοκιμάσεις Live προκειμένου να δεις ποιο σου ταιριάζει!
  • Το μεγαλύτερο και πληρέστερο βιβλιοπωλείο της πόλης με βιβλία για μικρούς και μεγάλους σε μεγάλη γκάμα τιμών θα το βρεις στα Public.
  • Εάν είσαι gamer εδώ σε περιμένει μια μεγάλη γκάμα από τίτλους gaming, κονσόλες και αξεσουάρ gaming για ατελείωτο παιχνίδι μόνος ή με παρέα!
  • Μόνο στα Public, τον νούμερο 1 προορισμό για αξεσουάρ θα βρεις τη μεγαλύτερη γκάμα αξεσουάρ για το smartphone και το tablet σου αλλά και όλα τα gadgets που θα λατρέψεις!
  • Εάν αγαπάς τη μουσική στα Public θα ανακαλύψεις μια μεγάλη γκάμα από CD και Βινύλια αλλά και ταινίες σε DVD, Blu-Ray, 3D Blu-Ray καθώς και παιδικά CD & DVD!
  • Στα Public θα βρεις επίσης μια μεγάλη γκάμα προεπιλεγμένου, ποιοτικού και επώνυμου παιχνιδιού για μικρά ή μεγαλύτερα παιδιά!
  • Και μην ξεχνάς ότι με μια επίσκεψη σε ένα κατάστημα Public ή με ένα κλικ στο public.gr, θα ενημερωθείς για όλες τις προσφορές και τις ολοκληρωμένες υπηρεσίες ώστε να επιλέξεις αυτή που καλύπτει τις ανάγκες σου!
Τα Public γιορτάζουν τα 10 τους χρόνια και σε περιμένουν με τις καλύτερες προσφορές:Δες όλες τις προσφορές σε Smartphones εδώ.Δες όλες τις προσφορές σε Tablets εδώ.Δες όλες τις προσφορές σε Υπολογιστές εδώ.Δες όλες τις προσφορές σε Περιφερειακά εδώ.Δες όλες τις προσφορές σε Τηλεοράσεις εδώ.Δες όλες τις προσφορές σε Gaming εδώ.Δες όλες τις προσφορές σε Wearables & Gadgets εδώ.Δες όλες τις προσφορές σε Μουσική εδώ.Δες όλες τις προσφορές σε Ταινίες εδώ.Δες όλες τις προσφορές σε Βιβλία εδώ.Κατέβασε το Δελτίο Τύπου σε PDF!  download