Τα Public και η Puro σε ταξιδεύουν στη Μουσική!

Περίληψη: Βρισκόμαστε στην άνοιξη-ιδανική εποχή για ανανέωση των αξεσουάρ και της διάθεσής μας! Η  σειρά αξεσουάρ...

Βρισκόμαστε στην άνοιξη-ιδανική εποχή για ανανέωση των αξεσουάρ και της διάθεσής μας! Η  σειρά αξεσουάρ της Puro, από θήκες smartphone και tablet, μέχρι ακουστικά, μεμβράνες και powerbanks, χρωματίζουν το στυλ σου είτε είσαι trendsetter είτε επαγγελματίας! Η Puro αποτελείται από πρωτοπόρα προϊόντα σε μια μεγάλη γκάμα τιμών για να διαλέξεις ανάλογα με τις ανάγκες σου.  Κι αν νομίζεις ότι αυτό είναι αρκετό, μπορεί να γίνει ακόμη καλύτερο! Με κάθε αγορά σου από τα μοναδικά αξεσουάρ της  Puro, διεκδικείς εισιτήρια για ένα από τα δύο παρακάτω μοναδικά μουσικά happenings.

DEPECHE MODE

17.05Μία φορά δεν είναι ποτέ αρκετή.  Οι θρυλικοί Depeche Mode επιστρέφουν στην Ελλάδα, στο πλαίσιο της περιοδείας τους Global Spirit.  Η περιοδεία τους ξεκινά από τη Στοκχόλμη και μερικές από τις στάσεις τους περιλαμβάνουν το Μιλάνο, Βερολίνο, Λονδίνο και Μόσχα.  Η ευρωπαϊκή περιοδεία τους τελειώνει στις 23 Ιουλίου με ένα αποχαιρετιστήριο show στο Clu-Napoca της Ρουμανίας.  

PLACEBO- EVANESCENCE Διήμερο στο RockWave Festival

  01.07 PlaceboΗ σχέση των Placebo με το ελληνικό κοινό μοιάζει ερωτική.  Από αυτές που το πέρασμα του χρόνου κάνει πιο έντονες τις αναμνήσεις και πιο παθιασμένες τις συναντήσεις! Έτσι λοιπόν και φέτος στο TerraVibe Park, στο πλαίσιο της 22ης εκδοχής του Rockwave Festival θα συναντηθούν ξανά, αφού η Ελλάδα θα είναι ένας από τους σταθμούς της μεγάλης τους περιοδείας που γιορτάζουν τα 20 χρόνια τους ως γκρουπ επί σκηνής.02.07 EvanescenceΤο 1995 η Amy Lee μαζί με τον Ben Moody έμελλε να δημιουργήσει ένα από τα δημοφιλέστερα ροκ συγκροτήματα των 2000's.  Έτσι λοιπόν στις 2 Ιουλίου 2107 το συγκρότημα από το Little Rock του Arkansas θα συναντήσει ξανά τους φανατικούς του οπαδούς στο TerraVibe Park, δίνοντας τον δικό τους τόνο στο Festival.Θες να είσαι και 'συ ένας από τους τυχερούς που θα κληρωθούν για μια από τις 2 μοναδικές εκδηλώσεις;  Είναι πανεύκολο! Αγοράζοντας οποιοδήποτε προϊόν Puro σε ένα από τα καταστήματα Public, μπαίνεις στην κλήρωση για να κερδίσεις το εισιτήριο σου! H παραλαβή των εισιτηρίων από τους νικητές θα γίνει με την επίδειξη της απόδειξης αγοράς του προϊόντος Puro στα ταμεία των Public.

Θα κληρωθούν 6 τυχεροί για καθεμία από τις συναυλίες της ενέργειας που έχουν ανακοινωθεί. Οι νικητές θα ανακοινωθούν στις 11 Μαΐου για τη συναυλία των Depeche Mode και στις 27 Ιουνίου για τις συναυλίες των Evanescence & Placebo.

Αναλυτικά οι κληρώσεις:
  • Την Πέμπτη 11η Μαίου 2017 και ώρα 17:00 για τις αγορές ή/και αποστολές email που θα πραγματοποιηθούν από 03/04/2017 έως 10/05/2017 στις 23:59 και θα αφορά στα εισιτήρια της συναυλίας των Depeche Mode που έχει προγραμματιστεί για τις 17/05/2017
  • Την Τρίτη 27η Ιουνίου και ώρα 17:00 για τις αγορές ή/και αποστολές email που θα πραγματοποιηθούν από 11/05/2017 έως 26/06/2017 στις 23:59 και θα αφορά στα εισιτήρια των συναυλιών Placebo 01/07/2017 και Evenescence 02/07/2017
  • Αναμένεται να οριστικοποιηθούν οι ημερομηνίες των επόμενων κληρώσεων που αφορούν στις υπόλοιπες δύο συναυλίες για Φθινόπωρο – Χειμώνα 2017. Θα ακολουθήσει σχετική ενημέρωση στο www.public.gr.
Αν μένεις εκτός Αττικής φροντίζουμε και για την διανυκτέρευση σου. Και φυσικά, δεν θα πας μόνος… η μεταφορά σου από και προς το χώρο της συναυλίας θα γίνει με το δικό μας Puro music van!  Θα ακολουθήσουν κληρώσεις για άλλες δυο μουσικές εκδηλώσεις για το φθινόπωρο και το χειμώνα!Stay tuned!Δες τους όρους του διαγωνισμούΣυμπλήρωσε την παρακάτω φόρμα και μπες στην κλήρωση [contact-form-7 id="46674" title="Contest_Puro"]