Nέα ASUS MEMO Pad 7 ME70C και ME176CΧ

Περίληψη: Πρώτα και κατ’ αποκλειστικότητα τα Public διαθέτουν στην ελληνική αγορά τo νέο...

Πρώτα και κατ’ αποκλειστικότητα τα Public διαθέτουν στην ελληνική αγορά τo νέο tablet ASUS MEMO Pad 7 ME70C.

Σταθερά στην παράδοσή τους τα Public πρωτοπορούν στην προσφορά τεχνολογίας αιχμής για τους απαιτητικούς καταναλωτές.

Παράλληλα, με το ME70C στα καταστήματα Public μπορείτε να βρείτε το νέο ASUS MEMO Pad 7 ME176CX που συνδυάζει κορυφαίες επιδόσεις, design και οικονομία καθώς είναι το μοναδικό που διαθέτει 4πύρηνο επεξεργαστή  Intel στην τιμή των 109 ευρώ.

 

ASUS MEMO Pad 7 ME70C

Το ASUS MEMO Pad 7 ME70C είναι εξαιρετικά ελαφρύ και λεπτό διαθέτοντας Android 4.3 με δυνατότητα αναβάθμισης σε 4.4 ΚitKat.

Διαθέτει μνήμη RAM 1 GB, διπύρηνο επεξεργαστή στα 1.20 GHz, έχει χωρητικότητα 8 GB, Bluetooth, MIRACAST (ασύρματη μετάδοση εικόνας και ήχου) ενώ  υποστηρίζει και GPS.

Παράλληλα, διαθέτει 2 κάμερες (κύρια με αισθητήρα 2 MP και δευτερεύουσα με αισθητήρα 0.3 MP), καθώς και δυνατότητα Sonic master surround speaker για μοναδικό ήχο.

Η οθόνη του, multitouch 7 ιντσών τεχνολογίας LED, με υψηλή ανάλυση 1024x600 pixels αλλά και ο επεξεργαστής του Intel Dual Core (με 4 threads) 2X2, υπόσχονται πραγματικά εξαιρετικές επιδόσεις.

Xάρις στο αναβαθμισμένο interface Asus ZenUI και το λειτουργικό Google Android 4.4, προσφέρει μεγάλο εύρος επιλογών και εξατομικευμένων ρυθμίσεων.

Το ASUS MEMO Pad 7 ME70C αποτελεί μια εξαιρετική επιλογή ποιότητας σε σχέση και με το χαμηλό κόστος της. Κυκλοφορεί σε 2 χρωματικές επιλογές: Mαύρο και Λευκό.

 

ASUS MEMO Pad 7 ME176CX

Για εσάς που αναζητάτε design και οικονομία, τα Public παρουσιάζουν το ΑSUS MEMO Pad 7 ME176CX, το πρώτο android tablet με τον τελευταίο επεξεργαστή  Intel Bay Trail-T Z3745 (64-bit, 2MB Cache, 4 cores-4 threads, 1.86GHz). Το ME176CX διαθέτει μνήμη RAM 1 GB, χωρητικότητα 16 GB, Bluetooth, MIRACAST, GPS, GLONASS, αλλά και οθόνη 7”.

Το νέο tablet μπορείτε να το αναζητήσετε στα καταστήματα Public σε 4 διαφορετικά χρώματα (μαύρο, λευκό, μπλε και κόκκινο).

 

Θέλεις να έχεις πρώτος τεχνολογία αιχμής. Θέλεις Public.