Επιστροφή: Η Eurobank σας επιβραβεύει!

Περίληψη: Κερδίστε από 10/09 έως και 25/09/2014 για τις αγορές σας στα Public 10% Επιστροφή...

Κερδίστε από 10/09 έως και 25/09/2014 για τις αγορές σας στα Public 10% Επιστροφή μόνο με κάρτες Eurobank που συμμετέχουν στο πρόγραμμα. 

Τώρα στα Public το πρόγραμμα επιβράβευσης καρτών Eurobank  «Επιστροφή» σας περιμένει να επιλέξετε ανάμεσα σε 500.000 προϊόντα και να κερδίσετε 1% Επιστροφή.  

Ειδικά για το διάστημα από 10/9 έως και 25/9/2014 οι πελάτες που θα πραγματοποιήσουν τις αγορές τους στα καταστήματα Public και στο www.public.gr με κάρτες Eurobank που συμμετέχουν στο πρόγραμμα θα κερδίζουν 10% Επιστροφή.

Πιο συγκεκριμένα στο πλαίσιο της νέας συνεργασίας, οι κάτοχοι πιστωτικών και χρεωστικών καρτών Eurobank, περιλαμβανομένων και αυτών που εκδίδονται από το Δίκτυο Νέο Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο, οι οποίες συμμετέχουν στο πρόγραμμα «Επιστροφή», για κάθε αγορά στα καταστήματα Public κερδίζουν 1% «Επιστροφή» σε ευρώ ενώ ταυτόχρονα μπορούν να εξαργυρώνουν τα διαθέσιμα ευρώ τους πληρώνοντας λιγότερο ή και καθόλου στις επόμενες αγορές τους.

Το πρόγραμμα «Επιστροφή» ισχύει και για τις αγορές στο www.public.gr H εξαργύρωση των ευρώ «Επιστροφή» στα Public, ισχύει για αγορές στα φυσικά καταστήματα Public εντός Ελλάδος και για αγορές στο www.public.gr με παραλαβή και πληρωμή σε οποιοδήποτε φυσικό κατάστημα Public.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα «Επιστροφή», καθώς και για τα σημεία πώλησης των καταστημάτων Public, οι πελάτες μπορούν να ενημερώνονται στο www.epistrofi-eurobank.gr και στη βραβευμένη εφαρμογή «Επιστροφή app» για κινητά smartphones, η οποία διατίθεται δωρεάν στο App Store και στο Google Play.

Κατέβασε το Δελτίο Τύπου σε PDF! 

download