Τα σχολικά από το Public είναι στην πόρτα σου μέσα σε 24 ώρες!

Περίληψη: Έφτασε ξανά ο καιρός που πρέπει να αγοράσεις τα σχολικά είδη για τη χρονιά που...

Έφτασε ξανά ο καιρός που πρέπει να αγοράσεις τα σχολικά είδη για τη χρονιά που έρχεται. Το ερώτημα όμως είναι: πας στο κοντινότερο κατάστημα Public για αυτά ή μπαίνεις στο Public.gr; Τα πλεονεκτήματα του e-shop πολλά, αλλά αυτό που μπορεί να σε αποθαρρύνει είναι ότι δεν θα τα έχεις άμεσα στα χέρια σου. Με τη νέα υπηρεσία Next Day Delivery που προσφέρει τώρα το Public όμως, δεν χρειάζεται ανησυχείς ούτε γι’ αυτό. Μέσα σε λίγες ώρες θα έχεις όλα τα σχολικά στην πόρτα σου χωρίς καμία έξτρα χρέωση.

Το ηλεκτρονικό κατάστημα του Public σε περιμένει όποια ώρα της ημέρας σε βολεύει. Επισκέψου το, διάλεξε τα προϊόντα που χρειάζεσαι, βάλε τα στο καλάθι, ολοκλήρωσε την αγορά σου κι αυτό ήταν όλο. Την επόμενη ημέρα θα ακούσεις το κουδούνι σου να χτυπά και τα προϊόντα σου θα είναι έτοιμα για παραλαβή. Ακόμα κι αν εσύ κάνεις τις αγορές στις… 23:59, το Public θα φροντίσει τα σχολικά σου να φτάσουν σε εσένα την επόμενη ημέρα.

Δεν θέλεις ηλεκτρονική αγορά; Οι προσωπικοί σύμβουλοι του τηλεφωνικού κέντρου του Public θα σε καθοδηγήσουν στην επιλογή των σχολικών που χρειάζεσαι, με ένα μόνο τηλεφώνημα. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να καλέσεις το 2108181333. Μπορείς να επωφεληθείς της νέας υπηρεσίας Next Day Delivery και για τις τηλεφωνικές παραγγελίες.

Τα προϊόντα που μπορούννα φτάσουν σε εσένα εντός 24 ωρών συνοδεύονται από ειδική σήμανση στο ηλεκτρονικό κατάστημα του Public. Επίλεξε αυτά που χρειάζεσαι και αν είσαι εντός Αττικής θα τα έχεις στα χέρια σου την επόμενη εργάσιμη ημέρα.

Μην ξεχνάς ότι οι αγορές σχολικών από το Public σου δίνουν επιστροφή 20% στην επόμενη αγορά προϊόντων τεχνολογίας. Τα οφέλη από την αγορά σχολικών από το Public είναι πολλαπλά, οπότε και την φετινή χρονιά το όνομα στην αγορά σχολικών είναι ένα: Public!