Tablet: Το καλύτερο δώρο για το παιδί σου!

Περίληψη: Ποιος είπε πως τα tablets είναι μόνο για μεγάλους; Υπάρχουν πολλές επιλογές tablet που είναι ιδανικές για παιδιά και θα γίνουν το καλύτερο δώρο για τις γιορτές!

Τα σημερινά παιδιά είναι πλήρως εξοικειωμένα με την τεχνολογία και το Internet, έτσι ένα tablet είναι εξαιρετικό δώρο για εκείνα! Μέσω ενός tablet το παιδί μπορεί να ξεκινήσει την εξερεύνηση του αχανούς κόσμου του διαδικτύου, να αποκτήσει εμπειρία στη χρήση των νέων τεχνολογιών και της οθόνης αφής, να διασκεδάσει παίζοντας games, να μάθει με εκπαιδευτικές εφαρμογές και πολλά άλλα!

Ένα tablet του παρέχει μια ανέξοδη, ασφαλή και εποικοδομητική ενασχόληση τις ώρες που οι γονείς δουλεύουν ή χρειάζονται χρόνο για τις δουλειές του σπιτιού, ενώ μπορεί να το βοηθήσει και με τα μαθήματά του, με τα κατάλληλα apps. Όλα με ασφάλεια και υπό την επίβλεψη του γονέα, φυσικά, καθώς ξέρουμε πως το Internet εγκυμονεί κινδύνους.

Γι’ αυτό το tablet Denver TAQ-10383K είναι το τέλειο πρώτο tablet για ένα παιδί. Το προεγκατεστημένο λογισμικό Kidoz προσφέρει στα παιδιά ένα ασφαλές και διασκεδαστικό περιβάλλον χρήσης, το οποίο δεν αφήνει την πρόσβαση στο πλήρες λειτουργικό του tablet, παρά μόνο σε όσους ξέρουν τον κωδικό, δηλαδή τους γονείς. Ειδικά σχεδιασμένο περιβάλλον για παιδιά διαθέτει και το Huawei MediaPad T8, το οποίο είναι γεμάτο με εκπαιδευτικές και ψυχαγωγικές εφαρμογές. Το tablet της Huawei προσφέρει, επίσης, αρκετές επιλογές γονικού ελέγχου και λειτουργία Eye Comfort που προστατεύει την όραση των παιδιών.

Ένας ψηφιακός κόσμος γεμάτος παιχνίδι και μάθηση περιμένει και τα παιδιά που θα πάρουν στα χέρια τους το Samsung Galaxy Tab A 8 ιντσών. Το tablet αυτό έρχεται με προεγκατεστημένο το Samsung Kids Home, το οποίο δημιουργεί έναν χώρο κατάλληλο για παιδιά. Επιπλέον, ο γονικός έλεγχος δίνει στους γονείς τη δυνατότητα να έχουν μία αναλυτική εικόνα χρήσης του tablet από τα παιδιά.

Αν πάλι ψάχνεις ένα tablet το οποίο θα χρησιμοποιεί όλη η οικογένεια, τότε σου προτείνουμε το Lenovo Tab M10. Οι γονείς θα απολαύσουν την μεγάλη IPS οθόνη 10,1 ιντσών, η οποία είναι ιδανική για ταινίες και πλοήγηση στο ίντερνετ. Όταν έρθει η ώρα να το πάρουν τα παιδιά, απλά ενεργοποιείς το Kids Mode και έχεις το κεφάλι σου ήσυχο. Τα παιδιά παίζουν και μαθαίνουν σε ένα ασφαλές περιβάλλον και εσύ έχεις πάντα διαθέσιμο τον γονικό έλεγχο.

Τα tablets κρύβουν μέσα τους ένα πλούσιο κόσμο δυνατοτήτων, γνώσης και εμπειριών που κάθε παιδί χρειάζεται μεγαλώνοντας! Και με τις διαθέσιμες συσκευές να είναι αρκετά οικονομικές, η επιλογή δώρου είναι πλέον πανεύκολη. Ακόμη το σκέφτεσαι;