Galaxy Tab S7+ review / Έφτασε και κλέβει εντυπώσεις!

Περίληψη: Το νέο tablet-ναυαρχίδα της Samsung μόλις ανακοινώθηκε και το μεγαλύτερο ατού του είναι εμφανές: η οθόνη 12,4 ιντσών του Samsung Galaxy Tab S7+ κάνει τη χρήση του... εμπειρία!

Στο πρόσφατο Unpacked η Samsung ανακοίνωσε πολλές νέες συσκευές. Τον περισσότερο «θόρυβο», όπως ήταν αναμενόμενο, προκάλεσαν τα smartphone της σειράς Galaxy Note20. Ωστόσο η εταιρεία απέδειξε πως οι καινοτομίες της δεν σταματούν ποτέ και στο πεδίο των tablet. Ο λόγος για το νέο Samsung Galaxy Tab S7+, τη νέα ναυαρχίδα στην tablet γκάμα της. Ήδη βρίσκεται στα χέρια των reviewers, οι οποίοι έσπευσαν να μοιραστούν τις πρώτες εντυπώσεις. Τι λένε λοιπόν;

Το χαρακτηριστικό, που αποτελεί με διαφορά το δυνατότερο σημείο του, είναι η οθόνη. Το Super AMOLED πάνελ 12,4", με την εντυπωσιακή ανάλυση 2800×1752 και τον ρυθμό ανανέωσης 120Hz, προσφέρει εμπειρία θέασης που κανένα άλλο tablet δεν μπορεί να φτάσει. Είτε απλά κάνεις scroll στο Instagram ή παρακολουθείς κάποια HDR ταινία στο Netflix, η ποιότητα εικόνας που σου προσφέρει το Tab S7+ είναι αξεπέραστη. Η κορυφαία οθόνη συμπληρώνεται ιδανικά από τα AKG ηχεία Dolby Atmos και δημιουργεί ένα κορυφαίο φορητό σύστημα ψυχαγωγίας.

Το δεύτερο πιο σημαντικό χαρακτηριστικό του είναι το ενσωματωμένο DeX. Με το Tab S7+ δεν χρειάζεται να συνδεθείς με εξωτερική οθόνη για να απολαύσεις Desktop eXperience. Απλά ενεργοποιείς το παραπάνω χαρακτηριστικό και έχεις ένα περιβάλλον εργασίας που θυμίζει υπολογιστή. Έτσι μπορείς να αξιοποιήσεις tablet apps σε παράθυρα που σε βολεύουν και να είσαι πιο παραγωγικός και άκρως... φορητός. Τα τεχνικά χαρακτηριστικά δεν θα δυσκολευτούν να «σηκώσουν» ακόμα και τις πιο βαριές εφαρμογές, καθώς το νέο tablet της Samsung εξοπλίζεται με Snapdragon 865+ SoC, 6GB RAM και 128GB χωρητικότητας.

Όπως δείχνουν οι πρώτες δοκιμές του Tab S7+, η Samsung κατάφερε να δημιουργήσει ένα tablet που καλύπτει ακόμα και τους πιο απαιτητικούς. Είτε ψάχνεις για κορυφαίο σύστημα ψυχαγωγίας on-the-go, είτε για ένα επαγγελματικό εργαλείο, εδώ έχεις την ιδανική επιλογή: προπαράγγειλε από σήμερα το Samsung Galaxy Tab S7+, για να το έχεις πρώτος στα χέρια σου μόλις γίνει διαθέσιμο!