Νέο iPad Pro: A12Z Bionic, Magic Keyboard και ultrawide κάμερα!

Περίληψη: Είναι γεγονός: Η Apple ανακοίνωσε το νέο iPad Pro σε δύο μεγέθη: με οθόνη 11 ιντσών και 12,9 ιντσών! Πάμε να μάθουμε περισσότερα...

Οι φήμες επιβεβαιώθηκαν και πριν λίγη ώρα η Apple προχώρησε στα αποκαλυπτήρια του νέου iPad Pro με ταχύτερο επεξεργαστή A12Z Bionic, νέο σύστημα κάμερας με δύο αισθητήρες και ένα εντυπωσιακό αξεσουάρ, το Magic Keyboard, που περιλαμβάνει ενσωματωμένο trackpad.

Ένα χαρακτηριστικό που επίσης εντυπωσιάζει είναι η προσθήκη ενός σαρωτή LiDAR (Light Detection and Ranging), που συνοδεύει την κύρια κάμερα, και χαρίζει εξαιρετικά ακριβή προσδιορισμό του βάθους πεδίου! Ο νέος σαρωτής μετρά την απόσταση των αντικειμένων του περιβάλλοντος μέχρι και 5 μέτρα μακριά. Το LiDAR σε συνδυασμό με τις δύο κύριες κάμερες ανεβάζει τις AR δυνατότητες του iPad Pro σε νέο επίπεδο.

Το νέο iPad Pro θα είναι διαθέσιμο σε δύο μεγέθη, 11.0’’ και 12.9’’, με edge-to-edge οθόνη Liquid Retina και τεχνολογία ProMotion που προσφέρει ρυθμό ανανέωσης έως και 120Hz. Το A12Z Bionic SoC διαθέτει octa-core επεξεργαστή γραφικών και η ισχύ του επιτρέπει στους επαγγελματίες να επεξεργάζονται 4K video και 3D models. Προσφέρει, επίσης, πέντε μικρόφωνα, 4 ηχεία, ταχύτερο WiFi, ταχύτερο LTE και αυτονομία έως 10 ώρες!

Σε ό,τι αφορά το νέο σύστημα κάμερας, αυτό περιλαμβάνει αισθητήρες 12MP wide και 10MP ultrawide, με δυνατότητα 2x zoom-out. Στο κομμάτι του βίντεο, μπορεί να γίνει καταγραφή 4K πλάνων και από τους δύο αισθητήρες

Τέλος, το Magic Keyboard συνδέεται μαγνητικά στο iPad Pro και διαθέτει πλήρες πληκτρολόγιο με οπισθοφωτισμό, αλλά και νέο trackpad. Λειτουργεί απρόσκοπτα χάρη στην προσθήκη πλήρους υποστήριξης mouse και keyboard, που φέρνει το νέο iPadOS 13.4, και υποστηρίζει USB-C passthrough charging!

Αυτά εν συντομία για την ώρα - stay tuned στο Public blog για τις ακριβείς ημερομηνίες κυκλοφορίας και αναλυτικά reviews!

Video Duration
1:41
Video Duration
1:17