Τα AirPods Pro και AirPods Max υποστηρίζουν πλήρως το δίκτυο Find My

Περίληψη: Η νεότερη έκδοση λογισμικού για τα AirPods της Apple πρόσθεσε υποστήριξη για όλα τα χαρακτηριστικά εντοπισμού του Find My στα AirPods Pro και AirPods Max.

Η κυκλοφορία του iOS 15 έγινε με «απουσίες», καθώς πολλά από τα χαρακτηριστικά που είχε ανακοινώσει η Apple έλειπαν από την πρώτη επίσημη έκδοση. Ένα από αυτά ήταν και η επέκταση του δικτύου Find My στα AirPods. Τελικά, τρεις εβδομάδες μετά την πρώτη κυκλοφορία του iOS 15 το Find My για τα ακουστικά της Apple βελτιώθηκε, με νέα χαρακτηριστικά εντοπισμού να προστίθενται στα AirPods Pro και AirPods Max.

Τα δύο αυτά μοντέλα ασύρματων ακουστικών της Apple, μόλις αναβαθμιστούν στην τελευταία έκδοση λογισμικού θα μπορούν να εντοπιστούν πολύ πιο εύκολα μέσα από την εφαρμογή Find My. Η μεγαλύτερη προσθήκη στη νέα έκδοση είναι η υποστήριξη για το δίκτυο Find My. Αυτό σημαίνει πως όταν χάσεις τα ακουστικά σου, αυτά θα μπορούν να επικοινωνήσουν με κοντινές Apple συσκευές για να προσδιοριστεί η τοποθεσία τους και έτσι να ξέρεις που βρίσκονται με μεγαλύτερη ακρίβεια. Όταν φτάσεις κοντά στα χαμένα AirPods σου, θα μπορείς πλέον να τα αναζητήσεις μέσα από το καινούργιο Nearby Finding UI.

Άλλα χαρακτηριστικά που προστίθενται με το τελευταίο firmware για AirPods είναι οι ειδοποιήσεις σε περίπτωση που ξεχάσεις τα ακουστικά σου, η επισήμανσή τους ως χαμένα με το Lost Mode και οι ειδοποιήσεις εύρεσης, όταν εντοπιστούν τα ακουστικά σου. Μέχρι σήμερα, μέσα από το Find My μπορούσες απλώς να δεις την τελευταία τοποθεσία που τα AirPods είχαν συνδεθεί στο iPhone σου και να αναπαράγεις ήχο όταν είσαι κοντά στα ακουστικά. Τώρα μπορείς να εκμεταλλευτείς όλες τις δυνατότητες του δικτύου Find My.

Όπως είπαμε και παραπάνω, όμως, η επέκταση του δικτύου Find My στα AirPods αφορά μόνο τα AirPods Pro και AirPods Max. Αν ακόμα δεν βλέπεις όλα τα χαρακτηριστικά του Find My για τα AirPods σου, τότε δεν έχεις ακόμα την τελευταία έκδοση λογισμικού για τα ακουστικά. Η αναβάθμιση γίνεται αυτόματα στα ασύρματα ακουστικά της Apple, οπότε κάνω απλώς υπομονή μέχρι να φτάσει το update και στα δικά σου AirPods.