Be my techie Valentine: Δώρα για όσους αγαπάμε!

Περίληψη: Valentine lover or hater; Ήρθε η στιγμή να εκδηλώσεις την αγάπη σου με τον πιο χρήσιμο τρόπο: τα δώρα τεχνολογίας!

Στις 14 Φεβρουαρίου γιορτάζει ο άγιος του έρωτα και μαζί του όλοι οι ερωτευμένοι. Ο Άγιος Βαλεντίνος είναι σχεδόν εδώ και έφτασε η στιγμή να δείξεις με κάθε τρόπο την αγάπη σου στο άλλο σου μισό. Στο public.gr οι επιλογές δώρων περιλαμβάνουν ό,τι πιθανό κι απίθανο μπορείς να φανταστείς. Πριν τις ψάξεις όλες μία προς μία, σου έχουμε μερικές tech προτάσεις, που σίγουρα σε ενδιαφέρουν!

Ο έρωτας περνάει από το… laptop!


Ποιο ζευγάρι δεν περνάει ώρες βλέποντας σειρές και ταινίες μαζί; Όλα! Κάνε, λοιπόν, στο έτερον ήμισυ μια έκπληξη που δεν θα την περιμένει με τίποτα: έναν καινούργιο φορητό υπολογιστή! Απολαύστε μαζί ατελείωτο streaming μπροστά από την Full HD οθόνη του Asus 14". Το laptop της Asus κυκλοφορεί σε ασημένιο και ροζ χρώμα, οπότε καλύπτει όλα τα γούστα! Αν ο έρωτας της ζωής σου χρειάζεται επειγόντως καινούργιο laptop, αλλά θέλει να κάνει πολλά περισσότερα από streaming, τότε το HP Pavilion 15" είναι ένα δώρο που θα καλύψει κάθε του ανάγκη, χάρη σε δυνατά τεχνικά χαρακτηριστικά, όπως ο Intel 11th Gen επεξεργαστής, τα 16GB RAM και η Intel Iris Xe κάρτα γραφικών.

Ώρα για smartwatch!


Το ρολόι είναι all time classic αξεσουάρ για κάθε καρπό - γι’ αυτό και το smartwatch είναι ένα ιδανικό δώρο για τη γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου. Το Garmin fenix 6 ξεχωρίζει για την τεράστια γκάμα λειτουργιών του ενώ το Apple Watch Series SE είναι ο απόλυτος συνεργάτης του iPhone. Αν πάλι ψάχνεσαι για κάτι πιο διακριτικό, το activity tracker Huawei Band 4 είναι η συσκευή που αναζητάς.

Love (music) is in the air!


Ένα ακόμα must-have αξεσουάρ τεχνολογίας είναι τα ακουστικά. Επειδή κανείς δεν θέλει να ξεμπλέκει καλώδια, προτίμησε για δώρο ένα ζευγάρι με Bluetooth! Τα Urbanista Stockholm είναι true wireless ακουστικά, που σημαίνει ότι μπορείτε ακόμα και να χρησιμοποιείτε ο καθένας από ένα ακουστικό, όταν θέλετε να παρακολουθήσετε ή να ακούσετε κάτι μαζί!

Η επόμενη επιλογή είναι ένα ζευγάρι ακουστικών Bluetooth, που ενώνονται μεταξύ τους, ιδανικά για κάθε ώρα της ημέρας - ακόμα και κατά την άθληση. Τα JBL In-Ear T110 και iLuv Party On Air είναι δύο από τις καλύτερες επιλογές σε αυτή την κατηγορία, καθώς προσφέρουν μεγάλη αυτονομία, ενσωματωμένο μικρόφωνο και πλήκτρα διαχείρισης έντασης. Η τρίτη κατηγορία είναι τα on-ear και over-ear ακουστικά, με τα ενσύρματα Fresh & Rebel να ταιριάζουν σε εκείνους που προτιμούν τη σταθερή αξία του καλωδίου από την ασύρματη σύνδεση. Το καλώδιο 3,5 χιλιοστών που διαθέτουν είναι αποσπώμενο, οπότε μπορεί να αλλάξει άμα χρειαστεί.

Και εδώ δεν λείπουν οι προτάσεις με Bluetooth φυσικά. Τα ακουστικά Crystal Audio, σε ιδιαίτερο μαύρο/χρυσό χρωματισμό, είναι η ιδανική παρέα για κάθε διαδρομή. Μια ακόμα πιο έξυπνη λύση είναι τα ακουστικά JBL Tune 500BT, τα οποία μπορείς να ελέγξεις με τη φωνή σου, χάρη στην υποστήριξη Siri και Google Now που ενσωματώνουν.

Τα μουσικά δώρα δεν σταματούν εδώ! Η επόμενη πρότασή μας είναι ένα φορητό Bluetooth ηχείο, το οποίο θα σας συντροφεύει σε κάθε εξόρμηση. Το Sony SRS-XB12 είναι μικρό, δυνατό και αδιάβροχο, οπότε μπορεί να ανεβάσει την ένταση όπου κι αν βρεθείτε.

Η τελευταία μας πρόταση είναι ένα δώρο που θα κάνει την καθημερινότητα του αγαπημένου ή της αγαπημένης σου πιο «πράσινη». Με το ηλεκτρικό πατίνι Xiaomi Electric Scooter Essential οι διαδρομές γίνονται πιο οικολογικές και φιλικές προς το περιβάλλον!

Περιηγήσου σε ακόμα περισσότερες προτάσεις δώρων για του Αγίου Βαλεντίνου στο public.gr. Απόκτησε το δώρο σου σύντομα, η 14η Φεβρουαρίου είναι σχεδόν εδώ!