HP Instant Ink / Η έξυπνη και οικονομική επιλογή εκτύπωσης!

Περίληψη: Θες να μειώσεις το κόστος των εκτυπώσεών σου και να μη ξεμείνεις ποτέ από μελάνια; Γνώρισε το πρόγραμμα HP Instant ink, που θα σου δώσει λύση και στα δύο!

Από το οικιακό πολυμηχάνημα, που θα εκτυπώσει λίγες σελίδες κάθε μήνα, μέχρι τον επαγγελματικό laser εκτυπωτή, που δεν σταματά να τυπώνει, τα αναλώσιμα αποτελούν το βασικό κόστος λειτουργίας. Δεν είναι λίγες οι φορές που μπορεί να ξεμείνεις από μελάνια ή toner την ώρα που τα χρειάζεσαι και έτσι η δουλειά σου να καθυστερήσει. Τη λύση και στα δύο αυτά ζητήματα έρχεται να δώσει η υπηρεσία HP Instant Ink.

Τι είναι το HP Instant Ink;


Το Instant Ink είναι ένα μηναίο πρόγραμμα εκτύπωσης από την HP, με το οποίο εξασφαλίζεις πως δεν θα ξεμείνεις ποτέ από μελάνια ενώ ταυτόχρονα εξοικονομείς χρήματα στα έξοδα εκτύπωσης.

Με το πρόγραμμα αυτό τα δοχεία μελάνης ή ο γραφίτης που χρειάζεται ο εκτυπωτής σου παραδίδονται στο χώρο σου πριν τα χρειαστείς! Μόλις τα επίπεδα είναι χαμηλά, αποστέλλονται στην τοποθεσία σου τα ανταλλακτικά. Έτσι δεν ξεμένεις ποτέ την ώρα που το χρειάζεσαι! Με αυτό τον τρόπο η HP πετυχαίνει και μεγαλύτερη βιωσιμότητα, καθώς εξασφαλίζει ότι τα παλιά σου μελάνια ή ο γραφίτης ανακυκλώνονται σωστά.

Λόγω του συνδρομητικού πακέτου τιμολόγησης, η HP μπορεί να παρέχει καλύτερες τιμές για τους πελάτες του HP Instant Ink, κάτι που μεταφράζεται σε χαμηλότερο κόστος εκτύπωσης για όλους, από τον οικιακό μέχρι τον επιχειρησιακό χρήστη. Το κόστος ξεκινά από τα 0,99€ για 15 σελίδες/μήνα στα πλάνα μελάνης ενώ για τους γραφίτες τα πλάνα ξεκινούν από τις 50 σελίδες/μήνα με κόστος 1,99€.

Επειδή οι ανάγκες σου για εκτύπωση μπορεί να αλλάξουν ανά πάσα στιγμή, όμως, δεν παραμένεις «κλειδωμένος» σε κανένα πλάνο. Μπορείς όποτε το επιλέξεις να αλλάξεις το πλάνο σου ή και να το ακυρώσεις εντελώς. Αν δεν χρησιμοποιήσεις τον όγκο σελίδων που περιλαμβάνεται στο πλάνο σου, δεν τις χάνεις. Αυτές μεταφέρονται στον επόμενο μήνα, προσφέροντάς σου με αυτό τον τρόπο μεγάλη ευελιξία χρήσης του πακέτου σου. Ακόμα κι αν κάποια φορά χρειάζεσαι παραπάνω όγκο εκτυπώσεων δεν υπάρχει πρόβλημα - μπορείς απλά να αποκτήσεις περισσότερες εκτυπώσεις για εκείνο το μήνα.

Η εξοικονόμηση φτάνει μέχρι και το 70% σε μελάνια inkjet και μέχρι το 50% σε γραφίτη. Η αυτόματη παράδοση θα σε απαλλάξει από το άγχος της αναζήτησης ανταλλακτικών. Η ευελιξία του προγράμματος σε βοηθά να εκτυπώνεις μόνο όσες σελίδες πραγματικά χρειάζεσαι με το χαμηλότερο δυνατό κόστος. Για όλα αυτά τα πλεονεκτήματα αξίζει να βάλεις το HP Instant Ink στη ζωή σου, είτε εκτυπώνεις σπάνια στο σπίτι είτε έχεις μικρομεσαία επιχείρηση.

Μπες στο public.gr, δες όλα τα διαθέσιμα πλάνα εκτύπωσης και επίλεξε αυτό που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σου. Ξεκίνα να εκτυπώνεις πιο οικονομικά και ξένοιαστα από εδώ και πέρα!