Η Black Friday έχει πλάκα: Ουρές, τσακωμοί και άλλα πολλά!

Περίληψη: Κάθε χρόνο, εκτός από τις προσφορές, δεν λείπουν τα… ευτράπελα της Black Friday σε ουρές έξω από τα καταστήματα ανά τον κόσμο. Συγκεντρώσαμε μερικά από αυτά, για να μπούμε σε κλίμα!

Τα καταστήματα και οι επιχειρήσεις έχουν μπει για τα καλά σε ρυθμούς Black Friday, προετοιμάζοντας τις προσφορές και τα εκπτωτικά τους πακέτα, για να είναι όλα έτοιμα για το μεγάλο ραντεβού τους με τους καταναλωτές! Ο θεσμός, που ξεκίνησε στις Η.Π.Α, και έφτασε και στην Ελλάδα μέσω των καταστημάτων Public, δίνει την ευκαιρία στους καταναλωτές να προμηθευτούν σε πολύ οικονομικές τιμές προϊόντα που έχουν... βάλει στο μάτι.

Κάθε χρόνο, όμως, πέραν των προσφορών δεν λείπουν και τα… ευτράπελα. Εμείς συγκεντρώσαμε μερικά από αυτά, για να γελάσετε λίγο πριν ξεκινήσετε τις αγορές σας! Ξεκινάμε με το πλέον κλασσικό, που δεν είναι άλλο από τις ατελείωτες ουρές και τον χαμό που παρατηρείται κάθε χρόνο στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού. Φωνές, σπρωξίματα αλλά και τσακωμοί δεν λείπουν, καθώς όλοι τρέχουν να προλάβουν τις καλύτερες προσφορές!

Video Duration
0:38


Όπως κάθε χρόνο, υπάρχουν και οι πιο... σκληροπυρηνικοί, που οργανώνονται με σκηνές έξω από τις πόρτες των καταστημάτων, ακόμα και αρκετές ημέρες νωρίτερα, για να είναι οι πρώτοι που θα επωφεληθούν των μεγάλων προσφορών!

Video Duration
0:59


Μερικές φορές, όμως, τα πράγματα για τους καταστηματάρχες δεν πάνε όπως τα περιμένουν. Δείτε στα παρακάτω βίντεο πώς ένα κατάστημα στο Λονδίνο είχε μόνο έναν επισκέπτη όταν άνοιξε τις πόρτες του, ενώ ένα κατάστημα στη Βραζιλία... κανέναν!

Video Duration
0:20
Video Duration
0:51


Φεύγοντας από τις Η.Π.Α. και πηγαίνοντας προς Καναδά, το κλίμα αλλάζει! Εκεί, αντί για φωνές και πανικό, έχουμε… χειροκρότημα!

Video Duration
2:30


Και φτάνουμε στα δικά μας! Μπορεί στην Ελλάδα να μην παρατηρείται ο ίδιος πανικός την ημέρα αυτή, αλλά ο ενθουσιασμός του κόσμου παραμένει υψηλός. Όπως και αν ετοιμάζεστε να ζήσετε τη Black Friday, σκληροπυρηνικά, περιμένοντας στην ουρά από τα ξημερώματα, ή χαλαρά…. Ζητήστε τα προϊόντα που θέλετε σε Black Friday τιμές, για να μάθετε πρώτοι όλες τις προσφορές!