iPhone σαν το Tesla Cybertruck; Κι όμως, γίνεται!

Περίληψη: Την Caviar ίσως δεν την έχεις ακούσει ποτέ, αλλά φτιάχνει μερικά από τα πιο πολυτελή smartphone. Η νέα της δημιουργία έχει σχεδιασμό που θυμίζει Tesla Cybertruck!

Μέσα στο 2019 η Tesla, η αυτοκινητοβιομηχανία ηλεκτρικών οχημάτων του Elon Musk, ανακοίνωσε το επόμενο μοντέλο της. Το Cybertruck θα είναι το πρώτο «truck» της Tesla και το βασικότερο σημείο αναφοράς είναι το design. Η σχεδίαση του είναι το λιγότερο αμφιλεγόμενη. Πολλοί είναι αυτοί που το «μίσησαν» αλλά δεν ήταν λίγοι αυτοί που λάτρεψαν τις υπερτονισμένες γραμμές και τις έντονες γωνίες του. Αν ανήκεις κι εσύ σε αυτούς που αγάπησαν το design, τώρα μπορείς να αποκτήσεις και ένα iPhone 11 Pro που να του μοιάζει!

Η ρωσική εταιρία Caviar ειδικεύεται στην δημιουργία πολυτελών εκδόσεων smartphone και για τη νεότερη δημιουργία της εμπνεύστηκε από το νέο όχημα της Tesla. Το Cyberphone, όπως ονομάζεται η συσκευή, είναι ένα iPhone 11 Pro - αλλά αυτό μόνο εσωτερικά. Εξωτερικά όλα έχουν αλλάξει. Το σώμα της ειδικής αυτής έκδοσης iPhone είναι κατασκευασμένο από τιτάνιο, το οποίο περιβάλει όλη τη συσκευή σαν θήκη.

Video Duration
0:51


Σε αντίθεση με το Tesla Cybertruck, η Caviar υπόσχεται πως το γυαλί του Cyberphone δεν θα σπάσει, με τόσο τιτάνιο που υπάρχει περιμετρικά της οθόνης. Όταν έρθει η ώρα να χρησιμοποιήσει κάποιος το Caviar Cyberphone, το εξωτερικό περίβλημα τιτανίου ανοίγει, αποκαλύπτοντας την οθόνη του iPhone, ενώ μπορεί να μετατραπεί και σε stand για τη συσκευή.

Οι αλλαγές στο iPhone είναι μόνο αισθητικές, με τα τεχνικά χαρακτηριστικά να μην αλλάζουν. To Caviar Cyberphone διαθέτει ακριβώς τα ίδια specs με ένα οποιοδήποτε iPhone 11 Pro και iPhone 11 Pro Max. Το περίβλημα τιτανίου μπορεί να δίνει άλλο κύρος στη συσκευή αλλά οι δημιουργίες της Caviar δεν παύουν να είναι εκδόσεις πολυτελείας, που προορίζονται για πολύ περιορισμένο κοινό.

Γι’ αυτό σου προτείνουμε, αντί για το Cyberphone, να επιλέξεις το iPhone που σου αρέσει. Και για να το προστατέψεις απλώς πάρε μαζί και μία θήκη.