Καλοκαιρινές μετακινήσεις στην πόλη με πατίνι και hoverboard

Περίληψη: Θες να κάνεις βόλτες στην πόλη χωρίς το άγχος του parking, της κίνησης ή του συνωστισμού; Με ένα ηλεκτρικό scooter ή ένα hoverboard θα γλιτώσεις από τους προβληματισμούς.

Οι μέρες έχουν μεγαλώσει, ο καιρός έχει ζεστάνει και η όρεξη για βόλτες έχει φτάσει στο ζενίθ. Το καλοκαίρι σε θέλει σίγουρα εκτός σπιτιού! Ξεκίνα λοιπόν τις διαδρομές στην πόλη και μην κλειστείς μέσα. Για να κάνεις κάθε βόλτα σου πιο fun, φτάσε στα αγαπημένα σου spots με ένα ηλεκτρικό scooter. Το πλεονέκτημα είναι διπλό: και εσύ κινείσαι άνετα, χωρίς να μπλέκεις σε μποτιλιάρισμα ή πολυκοσμία στα μέσα μαζικής μεταφοράς, και η μετακίνησή σου είναι οικολογική. Φύγαμε λοιπόν για νέο scooter!

To Urban Glide Escooter Ride 61S θα σε συνοδεύει για 15 χιλιόμετρα πριν χρειαστεί φόρτιση, οπότε μπορείς να φτάσεις σε κάθε κοντινό προορισμό με ευκολία. Με μέγιστη ταχύτητα τα 20 km/h θα φτάσεις και πολύ γρήγορα όπου θες. Σου φαίνονται λίγα τα 20 χιλιόμετρα ανά ώρα; Τότε ανέβα επάνω στο Skateflash Up το οποίο έχει την ίδια αυτονομία (15χλμ) αλλά φτάνει σε μέγιστη ταχύτητα τα 35km/h!

Για μία πλήρη λύση μετακίνησης από κάθε άποψη χρειάζεσαι το Blaupunkt ESC808. Το scooter αυτό είναι κατασκευασμένο από ανοξείδωτο χάλυβα, προσφέρει αυτονομία 20χλμ και μέγιστη ταχύτητα 25km/h. Διαθέτει όμως και χαρακτηριστικά που δεν θα βρεις σε πολλά μοντέλα, όπως το E-ABS στο πίσω φρένο και η LED οθόνη πληροφοριών στο τιμόνι.

Ένας ακόμα οικολογικός τρόπος μετακίνησης είναι τα hoverboards. Διαθέτουν και αυτά συγκρίσιμη αυτονομία, με τη βασική διαφορά να είναι ότι τα ελέγχεις με όλο σου το σώμα. Έχεις καλή ισορροπία; Καβάλησε το T-Slide 65S ή το Blaupunkt EHB206 και κάνε με αυτά βόλτες μέχρι και 15 χιλιομέτρων, τρέχοντας μέχρι και με 15km/h.

Τα hoverboards είναι μία εξαιρετική ιδέα και για δώρο σε παιδιά αυτό το καλοκαίρι. Η τελική ταχύτητα των hoverboards είναι συνήθως μικρότερη από τα ηλεκτρικά πατίνια, οπότε είναι πιο ασφαλή. Με ένα hoverboard τα παιδιά θα κάνουν συνέχεια βόλτες αυτό το καλοκαίρι και θα διασκεδάζουν ασταμάτητα.

Οι έξυπνες μετακινήσεις στην πόλη σε περιμένουν. Ένα στο Public και βρες ό,τι χρειάζεσαι για να κινηθείς γρήγορα και οικολογικά στην πόλη.