Nintendo και Tag Heuer δημιούργησαν ένα Super Mario smartwatch

Περίληψη: Ο Super Mario έρχεται στον καρπό σου με το νέο ρολόι Super Mario Connected που δημιούργησε η Tag Heuer σε συνεργασία με τη Nintendo.

Ένας από τους διασημότερους χαρακτήρες βιντεοπαιχνιδιών όλων των εποχών, ο Super Mario, μπορεί να σε ακολουθεί όπου κι αν πας μέσα από το ρολόι σου. Tag Heuer και Nintendo συνεργάστηκαν για να δημιουργήσουν ένα smartwatch αφιερωμένο στον αγαπημένο υδραυλικό.

Το νέο ρολόι βασίζεται στο Connected smartwatch της Tag Heuer και «τρέχει» Wear OS. Ο σχεδιασμός δεν έχει αλλάξει ιδιαίτερα αλλά έχει τροποποιηθεί ελαφρώς για να ταιριάζει στον χαρακτήρα της Nintendo. Οι αλλαγές εντοπίζονται τόσο εξωτερικά όσο και στο λογισμικό. Το λουράκι είναι κόκκινού ή μαύρου χρώματος, το περιστρεφόμενο πλαϊνό πλήκτρο έχει το λογότυπο του Mario, ενώ το στεφάνι είναι διακοσμημένο με ένα μανιτάρι, έναν σωλήνα και ένα αστέρι, στις θέσεις 3, 6 και 9 αντίστοιχα.

Στο λογισμικό του ρολογιού τώρα, πέρα από watch faces με τον γνωστό χαρακτήρα, τα animations επίτευξης των fitness στόχων είναι μία λεπτομέρεια που κάνει το Super Mario smartwatch να ξεχωρίζει. Κάθε μέρα ξεκινά με τον Mario να σε χαιρετά. Όσο προχωράς προς την επίτευξη του στόχου βημάτων που έχεις ορίσει, στο ρολόι θα εμφανίζονται νέα κινούμενα σχέδια. Μόλις συμπληρώσεις το 100% ο Mario θα εμφανιστεί για να κατεβάσει τη σημαία, όπως γίνεται στο τέλος κάθε πίστας. Αντίστοιχα animations εμφανίζονται όταν φτάσεις στο 25, 50 και 75% του στόχου σου.

Το Super Mario Connected smartwatch της Tag Heuer έχει διάμετρο 45 χιλιοστά και ζυγίζει 86 γραμμάρια. Στη συσκευασία περιλαμβάνεται δύο λαστιχένια λουράκια, ένα μαύρο και έναν κόκκινο, με διαφορετικό σχέδιο το καθένα. Το ρολόι είναι αδιάβροχο έως 5 ATM ενώ η μπαταρία των 430mAh μπορεί να κρατήσει όλη μέρα, σύμφωνα με την Tag Heuer. Ως Wear OS smartwatch, στο Super Mario Connected είναι διαθέσιμη όλη η σουίτα εφαρμογών του οικοσυστήματος της Google. H Tag Heuer, όμως, δεν θέλησε να σχολιάσει αν το νέο της ρολόι θα λάβει την αναβάθμιση στην πλατφόρμα Wear OS 3.0, αυτή που ετοιμάζεται σε συνεργασία με τη Samsung, όταν αυτή κυκλοφορήσει.

Το ρολόι που προέκυψε από τη συνεργασία Nintendo και Tag Heuer θα είναι περιορισμένη έκδοση. Μόλις 2.000 κομμάτια του Super Mario Connected θα κυκλοφορήσουν και θα γίνουν διαθέσιμα σε επιλεγμένες περιοχές, άρα μόνο λίγοι Super Mario fans θα έχουν την ευκαιρία να το αποκτήσουν.